Egy esélytelen bulldognak adott otthont Miley Cyrus

„Miley farmja”

A tinisorozatokból ismert amerikai énekesnő, Miley Cyrus rajong az állatokért. Olyannyira, hogy az Egyesült Államok-beli sajtó csak Miley farmjaként aposztrofálja a népes állatseregletet, akikkel megosztja az életét. Hét kutya, két ló, két miniló, három cica és egy malac alkotta a csapatot akkor, amikor Miley és Liam Hemsworth válásakor az énekesnő az állatok teljes jogú felügyeletéért folyamodott. Azóta, a mentett állatokból álló kompánia már legalább egy újabb taggal bővült.

Daisy, a kóbor bulldog

Daisy, a bulldog, egyik este besétált a Fresno megyei tűzoltóállomás ajtaján. A tűzoltók számára nem volt ez szokatlan jelenség, ugyanis több kóbor kutya is megtalálta őket, és hosszabb-rövidebb ideig élvezte a vendégszeretetüket az évek során. Pár napig gondját viselték, hátha keresi valaki, vagy hazamegy. (Amerikában nem kötelező a mikrochip, ezért a kóbor állatok azonosítása és visszajuttatása a gazdikhoz nehezebb – a szerk.) De a kutyust nem kereste senki, és nem is tűnt úgy, hogy egyhamar hazaindulna.

A parancsnokság kapitánya ezért ideiglenesen hazavitte a kutyust a testvéréhez, majd a Wagmor Pets állatvédő szervezethez fordultak, akik gondoskodtak Daisy-ről és elkezdtek neki gazdit keresni.

miley cyrus daisy
Daisy gazdikereső posztja – Forrás: Wagmor Instagram

Szerelem első látásra

Miley Cyrus az Instagramon látta meg Daisy-t a Wagmor Pets oldalán. A szervezettől már öt kutyust fogadott örökbe, de egy klipforgatás és egyéb elfoglaltságai miatt nem érezte úgy, hogy felelősen tudna gondoskodni egy új falkatagról. Felvette a kapcsolatot a szervezettel, és felajánlotta, hogy elviszi magával Daisy-t a forgatásra, és megpróbál neki ott szerető gazdit találni.

A nap végére sikerrel is járt. Daisy azt az éjszakát már biztonságban, Miley ágyában tölthette. Az énekesnő és a kutyus között azonnal kialakult a kapcsolat, így fel sem merült benne, hogy elválna Daisy-től.

miley cyrus daisy
Miley és kutyái – Forrás: Wagmor Facebook

Miley, a szupermodell után a dundi bulldog leányzót időközben Kate Moss névre keresztelte, és a képek tanúsága szerint mindent megad neki, amiről egy kutya csak álmodhat.


Szerző: Szalay Adél
Forrás: wikipedia
Képek: Instagram – Wagmor https://www.instagram.com/wagmorpets/
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...