Saját KB bal
Saját KB jobb

Tisza Balneum Hotel**** – négycsillagos kutyabarát szálláshely a Tisza-tó ölelésében

Ha vonz a Tisza-tó vadregényes tája látogassatok el a tiszafüredi Tisza Balneum Hotel****-be egy felejthetetlen kutyás kiruccanásra!

A négycsillagos kutyabarát szálloda közvetlenül a Tisza-tó partján található. A szállodakomplexumot egy kétemeletes, 51 szobás (44 db kétágyas és 7 db lakosztály) főépület és 9 különálló kétszintes cölöpökön álló ház alkotja, ahol további 18 tóparti lakosztályban élvezhetik a vendégek kedvenceikkel együtt a Tisza-tó nyújtotta lenyűgöző kilátást.

A szállóvendégekre tökéletes harmónia és nyugalom vár. A szolgáltatások széles kínálata együttesen lehetővé teszik a test, a szellem és a lélek egyensúlyának megteremtését, s mindeközben kedvenc pajtásodat sem kell magára hagynod, hiszen a szálloda és Platán Éttermének terasza egyaránt látogatható háziállattal.

A hotel wellness részlege fedett és szabadtéri medencékkel, szaunával, gőzkabinnal, wellness és kozmetikai kezelések sokaságával várja a vendégeket, a közeli Mancsos Pancsoló kutyabarát strand pedig a négylábúaknak is kínál felfrissülési lehetőséget.

balneum

A vadregényes Tisza-tó megannyi lehetőséget kínál azok számára is, akik inkább aktív tevékenységekre vágynak. A csónakázás, kenuzás és a horgászat remek kutyás programnak ígérkezik. A település minden kikötője beengedi a háziállatokat és a legtöbb túravezető is szívesen látja őket csónakjában. A vizes kalandokat némi szárazföldi túra is kiegészítheti: célállomás lehet akár a Kiskörei Hallépcső, a Hortobágyi Nemzeti Park, a Tiszaigari Arborétum, a karcagi Lombkorona sétány vagy a Tisza-tavi tanösvények bebarangolása.

A közös sporttevékenységek elvégzésére a bringás-kutyás tókerülés javasolt, természetesen kerékpár után köthető kutyaszállítóval és sok-sok megállóval. Ha inkább futáspártiak vagytok, a hotelt körülölelő terepen van lehetőségetek különféle távokon, a kutyust pórázon vezetve edzeni, illetve tesztelhetitek ügyességét a közelben fellelhető mini agility pályán.

balneum hotel

A szálloda és dolgozói mindig nagy örömmel fogadják a házi kedvenceket is, érkezéskor welcome jutalomfalatokkal, etető- és itatótállal, valamint pihe-puha pléddel kedveskedve nekik.

Foglaljátok le szállásotokat a Tisza Balneum Hotelbe és kérjétek a szálloda kutyabarát szobai bekészítéseit kedvenceteknek!

Cím: 5350 Tiszafüred, Húszöles út 27.
Telefon: +36 (59) 886 200
E-mail: [email protected]

Facebook

Weboldal

Tisza Balneum Hotel

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...