Saját KB bal
Saját KB jobb

Puppy Songs – a napi vidámság, amire mindannyian vágyunk néha

Minden közösségi médiafelületnek megvan a maga funkciója. A TikTok esetében ez nem más, mint a szórakoztatás. A hasznos tanácsok és a mély beszélgetések helyett itt születnek azok a videók, amiket akár feleslegesnek is mondhatnánk. Ha nagyon savanyúak lennénk. Pedig a nevetés gyógyító hatású, úgyhogy ne becsüljük le ezeknek a kis szösszeneteknek a hasznosságát. A Puppy Songs pedig kutyások számára szinte kötelező, ha egy jót akarunk nevetni. Csak úgy!

A három éve indult oldal olyan fontos, társadalmilag jelentős kérdéseket boncolgat, mint például, hogy hova tűnt a gazdi. A videóban egy édes fekete kutyus keresi kutatja, hová tűnt a „mami” – és nincs az a szőrös szívű ember, aki úgy nagyjából a második kétségbeesett pofi láttán már ne nevetne. Aztán, személyes kedvencünk, a Cheese Tax, azaz sajt adó. Bár a címből egy újabb bevezetendő megszorítás tűnik ki, nem erről van szó. A sajt adó az, amit a kutyánknak kell „fizetnünk”, minden alkalommal ha „sajtot eszünk, sajttal főzünk vagy csak előkerül a sajt a hűtőből”. Tehát az elkunyerált sajtfalatokról van szó.

Szóval olyan témák ezek, amiket nap mint nap átélünk, nap mint nap mosolygunk vagy bosszankodunk rajtuk. Valószínűleg így volt ezzel az oldal és a dalok szellemi atyja, Matt Hobbs is. Bosszúságait és örömeit is megzenésíti, és immár több mint 150 videóban foglalja össze a gazdiság mindennapi örömeit és bosszúságait.

IDE kattintva indulhat is a móka!

Szalay Adél / Kutyabarát.hu
Forrás: https://www.thewildest.com/dog-lifestyle/puppy-songs-matt-hobbs; Matt Hobbs – Puppy Songs (TikTok); Kép: Photo by cottonbro studio: https://www.pexels.com/photo/photo-of-a-woman-playing-the-ukulele-beside-a-man-5364804/
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...