Saját KB bal
Saját KB jobb

Játék a házi kedvencekkel, Lego Duplo állatok társaságában

Mindenki szereti az állatokat, főleg a kicsik, akik még ismerkednek a nagyvilággal és annak rejtelmeivel. Számtalan állatos játék van, melyekkel nemcsak szórakozva tanulhatnak a legkisebbek, de közben négylábú kedvenceikkel is játszhatnak.

Lego kicsiknek, nemcsak a nagyoknak

A kisebb-nagyobb családokban örökös civakodás tárgyát képezi a LEGO-kérdés, hiszen a legkisebbekben is túlteng az alkotási vágy, de az apróbb darabok miatt még nem játszhatnak velük. Szerencsére a hazai játék webáruházak többségének termékkínálatában fellelhetők a különböző Duplo készletek, így már ők is alkothatnak a világhírű kockákkal.

Játék a farmon: amikor minden életre kel

Nagyobb mérete mellett különleges kiegészítői és figurái miatt lett méltán népszerű a kisgyermekek körében a Duplo. Az olyan közkedvelt darabok, mint a Lego Duplo farm készletek, minden kisgyermeket képes órákra lekötni, ugyanis a játék csak akkor kezdődik el igazán, amikor minden kocka a helyére kerül.

Köszönhetően például a kutyus, a bárány, a tyúk, a malac és a tehén figuráknak, egy teljesen új világ tárul majd fel a gyermek előtt. Többek között a vidéki élettel is megismerkedhetnek ezáltal.

Tologathatják a járműveket, játszhatnak az állatokkal, elképzelhetnek különböző szituációkat, amelyekben a saját Lego emberükkel vehetnek részt, ezzel is elősegítve a gyermek történetmesélői képességeinek fejlődését.

Lego

Szórakoztató és fejlesztő játékok gyerekeknek egyszerre!

A LEGO életre kelti a képzeletet, így például egy egyszerű Lego Duplo alaplap vagy egy LEGO Duplo ház már önmagában jó kiindulópont lehet és később bármelyik játék tökéletes kiegészítőjeként indíthatja el a kicsik fantáziáját.

A kreativitás mellett az asszociációs képességeket is fejleszti a Duplo, elég csak a színes LEGO Duplo My First termékcsaládra gondolni, melyek fürdőjátékként is használhatók.

Mindamellett, az állatok szeretetére is nevel, egy Lego kutyust például barátjaként fog szeretni és ha majd élőben is találkozik eggyel, nagy eséllyel még jobban fog örülni a négylábúnak.

 

(x)

(Kutyabarát.hu)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...