Saját KB bal
Saját KB jobb

Nyakörv trendek 2021

Úgy tűnik, 2021-ben végleg leszámolunk a sivár, egyhangú nyakörvekkel. A színes- mintás vagy épp a galléros lesz a divat?

A Mister Doggy mindegyikre felkészült egyedi tervezésű, kézzel készült termékeivel. És Csigusz hogyan nyűgözött le mindenkit a szülinapi partyn? Cikkünkből most ez is megtudhatod!

Node ki is Csigusz?

Főhősünk nem egy átlagos eb, hiszen sokat dolgozik, fotózkodik, hogy követőinek a kedvére tegyen. A nyolcéves, örökbefogadott csivava keveréket lekonyuló egyik fülével alapból is mindenki megcsodálja. Egyetlen problémája volt, hogy sima fehér külsejét már nagyon unta. A boltban kapható egyszerű nyakörvek sem igazán nyerték el a tetszését. Akárhogy is válogatott, nem találta meg azt, amibe beleszeretett volna. Ugye nektek is ismerős ez az érzés?

Trendi nyakörvek

Szerencséjére idén eljön az ő ideje, mert a színes, geometrikus minták ismét hódítani fognak. Az egymáshoz passzoló nyakörv és póráz szett pedig bármelyik sétát egycsapásra kutyabemutatóvá alakítja.

A narancssárga az erőteljes színével kelt feltűnést, míg egy kék mintás, mindenhez passzoló, megunhatatlan darab sohasem megy ki a divatból.

A különféle kiegészítők még különlegesebbé teszik majd négylábú barátainkat. A gallérok, virágok és más nyakörv rátétek a legegyszerűbb szetteket is feldobják.

mister doggy

Nem ugatta meg a postást

Csigusz a levélhordókat és futárokat ki nem állhatja, mindig nagy lármával fogadja közeledésüket. Most azonban nem ugatta meg a postást, mert neki hozott csomagot. Méghozzá egy csodás Mr. Doggy galléros nyakörvet. Nagy izgalommal szimatolta ki a borítékban, és a kibontást követően rögtön fel is próbálta. Mivel az erős hevederpánt könnyedén beállítható, nem volt gond a méretével sem.

Mindenkit ámulatba ejtett

Az igazi főpróba azonban hétvégén jött el, amikor is a gazdi szülinapi partyt rendezett. A hatás nem maradt el, hiszen mindenkit ámulatba ejtett a megjelenésével. Nem győzött egyik vendégtől a másikig szaladgálni a jutalomfalatokért, és még produkálnia sem kellett magát egy kis simogatáshoz.

A te kutyád is lehet menő!

Minden kutya megérdemli, hogy egy kicsit jobban figyeljenek rá, hiszen állandóan vágynak a szeretetre. Misem lehet szemet gyönyörködtetőbb látvány, mint egy feltűnő nyakörvben sétálgatni, miközben minden szempár rá figyel. Igen! Most a te kutyád is learathatja a babérokat, még akkor is, ha csak te tudod róla, hogy mennyire különleges.

mister doggy

Mister Doggy

 

(x)

(Kutyabarát.hu)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...