Saját KB bal
Saját KB jobb

A világ legcukibb nagytesója árnyékként követi a család kisbabáját

Brutus, az óriási bullmasztiff boldogan élt családjával Észak-Kaliforniában, amíg meg nem érkezett az új jövevény. Itt vége is lehetne a tündérmesének, de szerencsére nem lett: Brutus ugyanis annyira imádja gazdái kisbabáját, hogy önként ajánlja fel legkedvesebb játékát neki, hogy megnyugtassa, ha sír.

 

Brutus egyetlen játékot kímélt meg a végérvényes 5 perces szétdarabolástól, egy sárga, szőrös labdát. Annyira szereti, hogy mindenhova cipeli a lakásban. Mániákus aprító szenvedélye ellenére végtelenül hűséges és kedves eb. Bonnie Michalek és férje 2016 óta él együtt a szelíd óriással.

Pár héttel ezelőtt azonban megérkezett az emberi trónörökös Kayden baba személyében. Bár mindannyiuk számára új volt a helyzet, de Brutus gazdái biztosak voltak benne, hogy nem lesz gond az összeszoktatással. – Brutus előbb tudta, hogy terhes vagyok, mint én magam – meséli Bonnie. – Biztos vagyok benne, hogy valamit megérzett. Azokon a napokon pedig, amikor a férjem dolgozott, nem volt hajlandó elmozdulni mellőlem. –

A szülés alatt Brutusra Bonnie szülei felügyeltek. Utána a törődő gazdik még arra is vigyáztak, hogy ne azonnal zúdítsák rá a baba érkezését, előbb Bonnie egyedül töltött vele egy kis időt. De végül kiderült, hogy nem volt mitől tartaniuk: Brutus Bonnie férjét teljesen kikerülve azonnal az újszülötthöz ment, és abban a pillanatban szerelembe esett vele is. Az első naptól kezdve nem veszíti szem elől.

 

Brutus (@captainbrutus) által megosztott bejegyzés,

Akárhányszor sírni hallja a babát, tudja, hogy valahogy segítenie kell rajta, így elkezdte odahordani neki imádott labdáját. Tudja, hogy őt magát megnyugtatja a rücskös játék, így kitalálta, hogy Kayden-nél is működni fog a varázslat.

 

Brutus (@captainbrutus) által megosztott bejegyzés,

És működik. Lehet, hogy Brutus nem tudja, de a varázslat valójában ő maga: a nagytesó, aki árnyékként követi az új jövevényt. Valószínűleg Kayden-nek nem lesznek gondjai első éveiben egy ilyen báttyal.

 

 

 

 

Vannak még csodálatos gyerekek és csodálatos kutyák:

Valóra vált egy magyar kislány álma, aki állatorvos szeretne lenni

Ha ezeket a képeket nézed, egy percre visszanyered az életben való hited

A pit bullja mentette meg a 9 éves kisfiút a betörőtől

 

 

(kutyabarát.hu)

Forrás: the dodo

 

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...