Saját KB bal
Saját KB jobb

300 méterre repítette a tornádó a kutyát gazdájától, de túlélte

Duke csodával határos módon élte túl a tornádót, ami lecsapott az otthonukra. A kutyát több mint 300 méterre repítette a hatalmas vihar, több sérülést szenvedett, de végül egyben sikerült visszakerülnie szeretett tulajdonosához. 

Lewis Vannoy észak-karolinai otthona szinte teljesen megsemmisült a természeti katasztrófában. Ahogy meséli, még lovát is felkapta a forgószél, kutyáját pedig úgy vitte el a tornádó, mintha csak egy rongybaba lenne. Szerencsére mindkét állata túlélte, ami azért is különleges, mivel otthona, istállója, munka gépei már nem voltak ilyen szerencsések. Ahogy mondja, 35 év volt felépíteni, 35 másodperc volt lerombolni.

A 12 éves ausztrál juhászkutya már amúgy sem fiatal, így még nagyobb csoda, hogy túlélte a hajmeresztő repülést. Több mint 300 méterrel dobta arrébb a szél.

A becsapódás következtében Duke lába több helyen eltört, és a szeme is megsérült. Több műtétre volt szükség, hogy megmentsék az életét, de gazdája bízik a teljes felépülésében.

„Felkapta a szél, és vitte, mint egy rongybabát” – meséli a tulajdonos. – „Azonnal keresni kezdtem, egy úton találtam meg egy legelőn. Nem tudott járni, nagyon nagy fájdalmai voltak. Sírt és teljesen letargikus volt. Nagyon hálás vagyok azért, hogy ennek ellenére életben van.”

Lewis szerint így, hogy a számára kedves állatok megmaradtak, így képes lesz újra felépíteni házát, és újabb emlékeket gyűjteni.

 

Más katasztrófák túlélői:

Élő adásban mászott elő egy hölgy kutyája a tornádó törmeléke alól

3 kutyakölyköt is kihoztak a lavina alól – ők adnak reményt

Az olaszországi földrengés legszerencsésebb túlélője

Túlélte a tornádót a kutya, 9 nap után került elő

 

 

(Kutyabarát.hu)

Forrás: DailyMail
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...