Saját KB bal
Saját KB jobb

Sajnos még mindig stagnál Fülöp állapota

Láttunk már csodás gyógyulásokat, és hihetünk benne, hogy Fülöppel is ez történik majd, de sajnos a javulás folyamata sokkal lassabb, mint azt egy csodától várnánk. Több mint egy hónapja mentették meg a bálamadzaggal szinte teljesen megfojtott kutyát, és egy ország szurkol neki. Egy hónap nem tűnik soknak a rengeteg szenvedéséhez mérve, de a jó hírekre még mindig várni kell.

Állapota hol jobb, hol rosszabb, de különös változás még nem állt be. Jelenleg szondán és szájon át is etetik, és szerencsére eddig nem volt hányás. Kezelőorvosa elmondása alapján, mintha egy kicsit jobb erőben lett volna a reggeli egészségügyi sétánál.

„Mint tudjátok, Fülöpöt jelenleg is az Állatorvostudományi Egyetemen kezelik. Tápszondával táplálják 2 óránként, naponta többször esik át sebkezelésen, infúziót és gyógyszeres kezelést kap. 

Laborértékeit folyamatosan figyelik, elemzik. Fülöp már egyre nehezebben viseli a beavatkozásokat.” – olvashatjuk az Állatbarát Alapítvány oldalán. – Az elmúlt napokban állapota stagnált. Nem romlott, de sajnos nem is javult.🙁 Fülöp gyenge és rosszkedvű.🙁 Csütörtökön lesz ismét egy állatorvosi konzultáció, de az eddigi vizsgálatok sajnos arra utalnak, hogy a nyelőcső-probléma nem visszafordítható.”

Mivel Fülöp gondja beidegződési eredetű lehet – a nyaki sérülés áll a hátterében – így, úgy néz ki, műtéti úton sem gyógyítható.:( Ha ez a helyzet, akkor Fülöp sajnos szájon át soha nem fog tudni táplálkozni. De a csütörtöki eredményeket mindenképp meg kell várni a tovább lépéshez.

Egyet lehet csak ilyen esetben képviselni: hajrá Fülöp. Egy ország izgul érted, és mindazon megkínzott kutyákért, akiknek jelképe lettél.

Fülöp előzményeit itt és itt elolvashatjátok.

Az állatkínzás bűncselekmény. Részleteit itt megtaláljátok. Sőt, a családon belüli erőszakkal is kimutatható az összefüggése.

 

 

(Kutyabarát.hu)

Forrás: Állatbarát Alapítvány
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...