Saját KB bal
Saját KB jobb

Szeretnék egy kiskutyát

Sokan éreztük már ezt, vagy hallottuk a gyerekeink szájából a mondatot: jó lenne ha volna egy kiskutyánk. Vannak, akiknek a mondat hallatára felcsillan a szeme, de vannak, akiket rögtön rémképek támadnak meg, hiszen nem kisebb dologról van itt szó, mint egy új családtag megtalálásáról.

Ha megkérdeznénk a közvetlen környezetünkben, valószínűleg elég kevesen tudnának választ adni arra a kérdésre, hogy hogyan kéne nekiállni az ideális kiskutya felkutatásának? (Hacsak nem abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy ismerünk egy tenyésztőt.) Nagyon könnyű már a keresés legelején elveszni a tengernyi információ között, nem beszélve arról a sok tévútról és zsákutcáról, amibe bele lehet futni, amikor biztos pontot keres az ember a témában.

Gondoljunk csak bele: ha szállást szeretnénk foglalni számos olyan oldal létezik már a neten, ahol a szobát kínáló szállodákról, panziókról, hostelekről minden információt megtalálunk egy helyen. Hogy meglepődnénk azon, ha egy szobáról előnytelen, telefonnal készült képeket töltenének fel, vagy úgy akarnák eladni nekünk, hogy nem jelölnék a szoba árát!

Pedig ha fajtatiszta kutyus szeretnénk vásárolni, akkor a helyzet nagyon hasonló a fenn leírt negatív példához. A vásárlónak minden információt külön-külön, kell begyűjtenie, leellenőriznie, ami által őrületesen sok idő telik el interneten történő böngészéssel és telefonálgatással. Nem csoda, ha az embernek hamar elmegy a kedve vagy elbizonytalanodik, pedig lehet, hogy a számára ideális kiskutya egy karnyújtásnyira várja, hogy rátaláljon.

Fagyal Sándor több, mint 15 éve foglalkozik tenyésztőkkel és kutyát kereső családokkal, így meglehetősen nagy tapasztalattal rendelkezik a témában. A tenyésztők és a vevők biztonságos összeboronálásának, valamint a pozitív vásárlói élmény megteremtésének érdekében hozta létre a Wuuff.dog oldalt. Ez egy ingyenes online felület, ahová a tenyésztők feltölthetik új családot kereső kiskutyáik adatait, és ebben az oldal dolgozói is segítenek nekik. Többek között ezzel garantálják, hogy nem csak átlátható, rendszerezett információt kapnak a leendő gazdik az eb és a tenyésztő hátteréről, de segítenek kiépíteni a bizalmat is a két fél között.

A Wuuff.dog célja nem csupán egy funkcionális és modern felfogású honlap létrehozása, hanem az is, hogy segítse azokat, akik elakadnak a keresésben. Nekik szólnak a honlapon felbukkanó vásárlói tippek, amiben sok hasznos információt és tanácsot adnak a négylábú társ kiválasztásához. Ilyen például az az útmutatás mi szerint érdemes az adott kutyafajta mentalitásáról is tájékozódni vásárlás előtt, vagy hogy mennyi idős korától lehet már hazavinni egy kiskutyát és miért.

Azon felül, hogy közös nevezőt jelent tenyésztő és kutyaimádó között, a Wuuff.dog szeretné elősegíteni egy bizalmi tér létrejöttét, ahol a résztvevők garanciát vállalnak arra, hogy elsősorban a kiskutyák érdekeit szolgálja a rendszer. Most, hogy már tudjuk, hogy van kiút a fajtatiszta ebekről szóló információk rengeteg erdejéből:

Szeretnél egy kiskutyát?

 


 
A Wuuff.dog-ról
A Wuuff.dog alapítói 15 éves, nemzetközi tapasztalattal rendelkeznek a tenyésztőkkel és a vásárlókkal való kapcsolattartásban. Ezt a tapasztalatot felhasználva készítették el a Wuuff.dog weboldalt, amely mindkét fél számára kényelmessé és biztonságossá teszi a kutyavásárlást. Célja, hogy a vásárlóknak és a tenyésztőknek kiszámítható, minőségi felületet biztosítson, annak érdekében, hogy a kizárólag fajtatiszta kutyák a legjobb helyre kerüljenek. A keresést és az eladást többek között a 24 órás foglalási lehetőség és az online fizetési rendszer segíti. A Wuuff.dog nem helyettesíteni kívánja a személyes találkozást, hanem támogatni a tenyésztők és a vásárlók közti bizalom kiépítését.

 

(X)

(kutyabarát.hu)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...