Saját KB bal
Saját KB jobb

Pizsama parti gyerekeknek a menhelyen

A menhelyek mindig igyekeznek új utakat nyitni az emberek felé, hogy minél többet tudjanak az örökbe fogadás előnyeiről. Egy michigan-i menhely egészen elképesztő ötlettel állt elő: péntek esténként pizsama partit rendeznek, ahol a gyerekek együtt tölthetik az estét az örökbe fogadható állatokkal. Nem is tudni, melyikük élvezi jobban a közös bulit. 

Kedvencek és Pizsamák Mozi Est” néven indult a program egy 2012-es nemzetközi oktatási konferenciát követően.

A gyerekek és a menhelyi állatok élvezhetik egymás társaságát, a gyerekek rengeteg tudást szereznek meg ez alatt a négy óra alatt, és a szülők is kapnak egy kis saját szabadidőt” – meséli Karen Patterson, a program vezetője.

5 és 11 kor közötti gyerekek vehetnek részt a péntek esti pizsama partin, hozhatnak magukkal párnát és hálózsákot is, hogy minél otthonosabban érezzék magukat. A természetesen állati témájú filmnézéshez jár popcorn is, de a vacsora egészséges, vegetáriánus pizza.

A legnagyobb élményt természetesen a menhelyi kutyák és cicák közelsége jelenti, akinek van otthon állata, azért, aki pedig csak vágyik rá, talán eggyel közelebb kerül ahhoz, hogy új otthont adjanak egyiküknek.

 

Mások így segítenek:

A világhírű fotós ingyen fotóz a menhelyeken

Kevin Costner repülővel viszi Kanadába az altatás előtt álló kutyákat

A férfi minden nap mínusz hatvan fokkal néz szembe, hogy megsétáltassa a menhelyi kutyákat

Gyerekek olvasnak a menhelyi kutyáknak

 

 

(kutyabarát.hu)

Forrás: Life with dogs
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...