Saját KB bal
Saját KB jobb

Négylábú videósok, avagy egy esküvő kutya szemmel

Egyre többen gondolják úgy, hogy esküvőjükön négylábú családtagjuknak is helye van. A kutyás esküvők már-már természetesek, de arról még nem hallottunk, hogy az esküvőn kutyák videózzanak.

A vőlegény, Peter Rushton egy igazi nagy meglepetéssel szeretett volna előrukkolni a kutyákat nagyon szerető menyasszonyának, Shahr Nouraini-nek. Ebben Sol Tamargo (Del Sol Photography ) fotós volt a segítségére, és egy igazán eredeti ötletet találtak ki ők ketten. A boldogító igen napján nemcsak az lesz a meglepetés, hogy kutyák is jelen lesznek, hanem ők fognak videózni is GoPro kamera segítségével.

Ez az esküvő nem csupán ettől volt különleges. Az ifjú pár nászajándékok helyett azt kérte a vendégektől, hogy a Playa Állatmentő Egyesületet (PAR) támogassák adományaikkal, vagy hozzanak kutyatápot, játékokat az árva kutyusoknak.

A fotós közben lázasan keresgélt a PAR kutyusai között, hogy megtalálja a legmegfelelőbb négylábú videósokat. A választása végül Daphne-ra, Daisy-re és Zac-re esett.

A legnagyobb készülődés közepette pedig a fotós beosont a menyasszony hotelszobájába a három kutyussal. A hölgy természetesen könnyekben tört ki.

„Ez volt a legjobb meglepetés, amit valaha kaptam. Szerencse, hogy Sol és Peter akkor lepett meg a kutyákkal, amikor még a sminkesek is ott voltak, különben valószínűleg kitört volna a káosz” – írta Shahr a fotós honlapján.

Daphne, Daisy és Zac tökéletes választásnak bizonyult, óriási sikert arattak a vendégek körében, akik rengeteg szeretettel és figyelemmel halmozták el az ügyes négylábúakat.

A legjobb hír pedig az, hogy Daisy és Daphne az esküvő után új otthonra lelt az ifjú párnál, Zac, a golden retriever pedig már egy ideje a menhely „házi kutyája”, neki az egyik ott dolgozó a gazdija.

„A kutyák mindig megtalálják a módját, hogyan oldják a feszültséget. Már majdnem két hónap telt el az esküvő óta, de mindig a kutyák jutnak először eszembe életem nagy napjáról. Mindenki róluk beszélt akkor” – osztotta meg emlékeit az ifjú asszony.

A Del Sol Photography pedig a nagy sikerre való tekintettel más párokat is arra ösztönöz, hogy válasszák újdonsült, kutyás-videós csomagjukat. A költségek fedezése után megmaradt nyereséget pedig a helyi menhely, a PAR javára ajánlják fel. Nem utolsó sorban pedig talán az elkövetkező esküvők négylábú videósai is otthonra találnak a párok, vagy a vendégek körében.

Nézzétek meg a rendhagyó esküvői videót:

A különleges esküvőről további képeket ITT találtok.

 

Ezeket olvastad már?

Esküvő kutyával? Igen!

Mondj Igent a kutyás esküvőkre!

 

 

 

(kutyabarát.hu)

 

Forrás: huffingtonpost.com, youtube.com
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...