Saját KB bal
Saját KB jobb

Rendőrök mentették meg a kocsi ablakából kilógó kiskutyát

Azt mondják, hogy a macskáknak kilenc életük van, de előfordul, hogy a szerencsés csillagzat alatt született ebek is több élettel bírnak. Ez a kiskutya legalább kettővel biztosan, hiszen ha úgy vesszük, egy bolti tolvajnak köszönheti, hogy kapott egy második esélyt az életre.

Arkansas City-ben (Kansas) egy bolti lopáshoz riasztották a helyi rendőröket, akik a helyszínre érkezve le is tartóztatták a tolvajt, majd döbbenten látták, hogy az egyik parkoló autó ablakából egy kutya lóg ki.

Azonnal az autóhoz siettek, de úgy tűnt, már elkéstek. A kutyus pórázát az autó belsejében rögzítették a tulajdonosok, viszont az eb úgy gondolta, hogy utánuk ered és kiugrott a nyitott ablakon. Így a pórázzal gyakorlatilag felakasztotta magát és mire a rendőrök rátaláltak, szinte már nem is élt. A zsaruk gyorsan kiszabadították, levették a nyakörvét és az egyikük azonnal megkezdte az újraélesztést. A szerencsétlenül járt eb lassan kezdett reagálni, de rövid idő múlva állapota stabilizálódott.

Megmentői megitatták és alaposan megszeretgették az ijedt kölyköt, aki csak a szakszerű és gyors segítségnek köszönhetően élte túl az esetet.

A rendőrség egyelőre nem közölt további információkat a kutyus gazdáival kapcsolatban, csak annyit árultak el, hogy az ügyészséghez továbbították az összegyűjtött bizonyítékokat.

 

Sajnos már nem az első ilyen esetről hallunk, korábban Angliában egy iskolás fiú mentette meg egy bordeaux-i dog életét, aki ugyanígy akasztotta fel magát.

Ha valamilyen oknál fogva az autóban kell hagynotok kutyátokat, járjatok el nagyon körültekintően és csak úgy hagyjátok magára, hogy az számára a lehető legbiztonságosabb legyen!

 

 

 

 

(kutyabarát.hu)

 

forrás: barkpost.com
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...