Saját KB bal
Saját KB jobb

Gazdisrandi – az új társkereső

A gazdisrandi.hu egy olyan új társkereső oldal, amely sokkal több mint egy netes társkereső, ez egy lehetőség arra, hogy valóban olyan párt találjunk, aki tökéletesen megfelel számunkra – jelentette ki az oldal tulajdonosa. Olyan Társat, aki nem fog hanyatt-homlok menekülni, amikor Kedvencünk örömét kifejezve a nyakába ugrik és nyálas szeretetével köszönti Őt.

„Olyan Társat akinek teljesen normális, hogy néha cica szőrt talál a kanapén vagy az egyik kedvenc ruháján, akit nem zavar hogy amikor esik az eső az egész lakást ázott kutyaszag lengi körbe, miközben Ő hősiesen takarítja Velünk a sáros tappancs nyomokat a padlóról. Olyan Társat akinek nem kell magyarázni hogy miért Horvátországba megyünk nyaralni kocsival és nem Japánba repülővel, mert Ő sem akarja hogy a Kedvencünk a csomagtérben utazzon egy ketrecbe zárva és benyugtatózva.

Mert vannak olyan szerencsések akik már megtalálták Párjukat és boldogok. Vannak akik még keresik Párjukat. És vagyunk Mi akik itt a GazdisRandin fogjuk megtalálni életünk Párját! Azt akit nem zavar a szőr,a nyál,a tappancs lenyomat,egy-egy megrágott cipő,az összekarmolt kárpit,aki Velünk együtt nevet azon ha váratlanul a szekrény tetejéről a nyakába ugrik egy kiscica, vagy azon amikor az éjszaka közepén arra ébredünk hogy eggyel bizony többen vagyunk az ágyban mert a kutyusunk társaságra vágyott.

Akinek természetes hogy kis Kedvencünk kap enni vagy inni elöszőr, ha pedig vihar van akkor mindent otthagyunk és superman gyorsaságával rohanunk haza mert tudjuk hogy retteg a villámtól. A gazdisrandi.hu – nak az a célja, hogy a regisztrált Társkeresők olyan Társat találjanak ezen az oldalon aki nem csak Számukra tökéletes hanem kis Kedvencük is barátra találjon leendő Párjuk kedvencében. Itt nem csak Magukról adhatunk információkat hanem Kedvencünkről is megoszthatunk fényképeket és minden fontos dolgot.

Amikor pedig megtaláltuk,vigyázzunk nehogy úgy járjunk hogy ….a Te macskád és az én kutyám üldözi a Mi papagájunkat :-))”

Sikeres társkeresést kíván a GazdisRandi csapata!!

 

 

 

 

 

(kutyabarát.hu)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...