Saját KB bal
Saját KB jobb

Ösztönkép

„A kutya az egyetlen a világon, aki jobban szeret téged saját magánál.” Ösztönkép, képben az ösztön – október 19-én nyílik meg Kiss Csanád képeivel a Mazel Tov történetének első kutyafotókiállítása. 

Kiss Csanádot a legnagyobb kutyabarátoknak nem kell bemutatnunk, hiszen már vagy jártak a műtermében saját kedvencükkel, vagy találkoztak egyik alkotásával egy magazinban, a Facebookon vagy éppen Demény, a kötsög portfóliójában. Csanád egyik barátja kutyáját fotózta először, ami akkor még csak egy alkalmi szórakozásnak tűnt. Később aztán a szórakozásból hobbi, majd a hobbiból hivatás lett. A véletlenül megtalált piaci rést sikerült munkájának magas minőségével gyorsan betömnie. Előbb a kutyások “baráti körében” majd az egyre bővülő körön kívül is hírnevet szerzett magának lélekkel teli képeivel, a kutyusok iránti szeretetével. Fotóműterme munkája során teljesen kutyabarát lett, ami más fotósoknál általában elképzelhetetlen, nála evidens. Csanádnál a négylábúakon van a hangsúly, ennek köszönhetően képeiben “látszik” a kutya. 

Ahogyan Csanád műterme, úgy Budapest is egyre “kutyásabbá” válik. Ma már nem hagyjuk otthon kedvenceinket, ha kávézni, iszogatni vagy épp vacsorázni indulunk. Ma már nemcsak legbensőségesebb magánéletünk, hanem társasági létünk részévé is váltak az ebek. Ez az ebolució az örömködés mellett felelősséget is ró a gazdákra – hiszen, mint tudjuk, rossz kutyus nem létezik…Figyelnünk kell arra, hogy a kutyánk ugyanúgy felkészült legyen a nyüzsgő budapest társasági életre, mint, ahogy mi arra, hogy magunkkal vigyük. 

A 2014-ben az Év Kutyabarát Étterme díjat nyert Mazel Tovban a kiállítás megnyitásának napjától hetente hétfőnként Kutyás Hétfőket tartunk, ahol előadóink más és más aspektusból közelítik meg a kutyáslét abszolút (kétoldali) boldogságának elérését. Beszélünk a kutyák trainingeléséről, a Tükör Módszerról, a póráz kérdésköréről és a nyersetetésről is. 

A programunk természetesen minden gazdának, kutyusának és leendő gazdinak ingyenes. 

A kiállítás november 19-ig biztosan látogatható.

Forrás: Facebook – az esemény oldala: https://www.facebook.com/events/1691285277759581/

 

 

 

 

(kutyabarát.hu)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...