Saját KB bal
Saját KB jobb

Csányi Vilmos Kutyaakadémiája

Csányi Vilmos professzor, akadémikus, az ELTE Etológia Tanszék alapítójának 80. születésnapjára tanítványai, a Családi Kutya Program tagjai, ünnepi kötetet állítottak össze. A különleges kötet elsőként a Kutyabarát Piknik és Vásár rendezvényen lesz elérhető!

„Csányi Vilmos lételeme a beszélgetés, az együttlét, az eszmecsere. Ez a könyv is az együttlét egy formája. Több mint húszévnyi kutatómunka összefoglalása, amelyben a résztvevők vallanak eredményeikről, gondolataikról, a kutatással óhatatlanul együtt járó nehézségekről, tudományos, személyes és mulatságos helyzetekről.

Csányi Vilmos nemcsak a hazai etológia megalapozásának érdekében tett sokat, hanem ott bábáskodott a kutyaetológia megszületésénél is, ami – mondhatjuk így magunk között, mert a külföldiek úgysem értik – igazi hungarikum.”


Tartalom

Szerkesztők: Kubinyi Enikő és Miklósi Ádám
Szerzők: Abdai Judit, Dóka Antal, Faragó Tamás, Gácsi Márta, Gergely Anna, Kis Anna, Kubinyi Enikő, Mányik Richárd, Miklósi Ádám, Pongrácz Péter, Sümegi Zsófia, Szabó Dóra, Szánthó Flóra, Topál József


Csányi Vilmos és Miklósi Ádám

A szerzők egy része és az ünnepi hallgatóság

Képek: Családi Kutya Program

Nézz bele! (Figyelem! Az album képeivel ellentétben a könyv belső képei fekete-fehérek)
A könyv átadásának képei
Részlet Az Ősi (avagy Első) Bukfenc igaz története című fejezetből

 

 

 

(kutyabarát.hu)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...