Johnny Deppet tíz év börtönre is ítélhetik

Csak nem csillapodik a sztár kutyás ügye Ausztráliában, úgy tűnik, komoly per várható a bíróságon.Johnny Depp és felesége Amber Heard is visszatért Ausztráliából, ahol igencsak paprikás hangulatot hagyott maga után a sztárpár. A szerelmesek kutyái – akiket illegálisan vittek be magánrepülőjükön a szigetországba – már több napja visszatértek az USA-ba, ezzel azonban mégsem zárult le a nagy port kavart ügy.

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, Johnny Depp és felesége megsértette az ausztrál törvényeket azzal, hogy engedély nélkül vitte be kutyáit a szigetországba. A mezógazdasági miniszter akkor külön közleményben fakadt ki, felszólította színész házaspárt, hogy tegyenek eleget az előírásoknak.

A Karib-tenger kalózainak sztárja, legsúlyosabb esetben 10 év börtönt is kaphat a szövetségi vizsgálat szerint, de ha dutyiba nem is kerül, a 340 ezer dollárnyi pénzbírságot valószínűleg nem fogja megúszni – írja a híradó.hu.

Az viszont már egészen nevetségesnek tűnik, hogy a repülő pilótája is két év börtönnel számolhat munkaadója mulasztása miatt, aki valóban nem jelentette le, hogy kedvencei is átlépték az ausztrál országhatárt. Azért reméljük Johnnyban van annyi becsület, hogy alkalmazottjának ügyvédi költségeit kiperkálja majd.


Fotó: pagesix.com, Getty Images / Splash

 

 

 

(kutyabarát.hu)

 

 

Forrás: MTI, hirado.hu
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...