Boltok és üzletközpontok

Zóna Computers Szaküzlet

Cégünk nem webshop(webáruház)! Valódi szaküzleteinkben valódi szakemberek igyekeznek ügyfeleink maradéktalan megelégedésére lenni.

Cégünket 2004-ben alapítottuk. Az azóta tartó töretlen fejlődésünknek köszönhetően a Zóna Computers Szaküzletek és Szervizek a hazai piac egyik legrégebben és legbiztosabban működő cége lett. Rendkívül büszkék vagyunk arra, hogy történetünk kezdete óta cégünk cégformája változatlan, valamint a cégünk kizárólag magyar tulajdonosi köre lényegében változatlan. Úgy hisszük, hogy megtaláltuk a megfelelő egyensúlyt. Cégünk ötvözte a webshopok és a szaküzletek előnyeit, elhagyva azok hátrányait. A webshopok hatalmas kínálatát nyújtjuk, azokat megszégyenítően előnyös áron, mindezt a szaküzletek formájában. A szaküzletektől elvárható szakértői hozzáállással vannak kollégáink az Önök segítségére a vásárlást megelőzően, és azután is.

Szolgáltatásainkról röviden:

– Nálunk vásárolt gépét ingyenesen összeszereljük, a nálunk vásárolt alkatrészt ingyenesen beszereljük*
– Használt alkatrészek adása-vétele, beszámítása
– Üzleteinkben felkészült szakemberek várják Vásárlóinkat szervizszolgáltatásainkkal
– Házhoz szállítás – országos kézbesítés a feladástól számítva akár 24 órán belül
– Pick Pack kézbesítés – partnereinken keresztül országosan több száz frekventált ponton veheti át csomagjainkat rendkívül kedvező feltételekkel

H-P: 10:00 – 19:00
Szo: 10:00 – 15:00

Cím: 1042 Budapest, Szent István tér 7/b
Telefon: +361 603 9595
E-mail: [email protected]
Facebook

http://www.zonacomputers.hu

További ajánlataink
Hozzászólások
Töltés...