Boltok és üzletközpontokEgyéb helyekMunkahelyek

Watt Villamossági és Lámpa Szaküzlet

Cégünk 1998-ban családi vállalkozásként alakult Vis-Animi Bt. néven, majd 2007. október 20-án jogutódlással átalakult Vis-Animi Kft.-vé.


Vállalkozásunk fő profilja az erősáramú hálózatok kivitelezése és tervezése volt, valamint a cég tulajdonát képező ingatlan jó elhelyezkedését kihasználva ingatlan bérbeadásával is foglalkoztunk. A cég vezetőinek fő irányelve a több területen való megfelelés, ezzel biztosítva a cég folyamatos fejlődését és évek óta fennálló nyereségességét. Ennek az elvnek megfelelve 2010. októberében megnyitottuk a WATT Villanyszerelési Szaküzletet, amely villanyszerelési anyagok kis- és nagykereskedelmével foglalkozik.

Watt

Próbálunk lépést tartani a technikák gyors fejlődésével és ennek megfelelően, kollégáink igyekeznek kiszolgálni a lehető leggyorsabban a vásárlóink részéről felmerülő igényeket. Számunkra a vásárló a legfontosabb, ezért fokozatosan fejlesztjük és erősítjük kereskedelmi tevékenységünket. Fontos, hogy olyan termékeket kínáljunk vásárlóink számára, melyek biztonságos, magas minőségű, tartós termékek, mivel törekszünk a jó minőségre és a gazdaságosságra. Ebben nagy segítségünkre vannak a már meglévő beszállítóink, akik mindenben segítik munkánkat.

Watt

Elsősorban villanyszerelési anyagok kereskedelmével foglalkozunk, de a vevői igényeknek megfelelően egyéb szerelési anyagokat és villamos berendezéseket is árusítunk, valamint kábelek és vezetékek, illetve a szerelvény és szerelési anyagok is megtalálhatók üzletünk készletében. 2022. szeptemberében új telephelyre költöztünk, ahol lehetőségünk lett egy nagyobb üzlet kialakítására, így a meglévő termékek mellett a lámpák értékesítésével bővült kínálatunk. Kollégáink szakképzettek, így a felmerülő igényeknek megfelelően tudnak műszaki segítséget adni a kiválasztásban.

Watt

Várjuk szeretettel négylábú kedvenceikkel üzletünkben!

Weboldal

Email: [email protected]

Telefon:+36 30 929 4630

Facebook

Nyitvatartás:

hétfő: 7:30 – 17:00
kedd: 7:30 – 17:00
szerda: 7:30 – 17:00
csütörtök: 7:30 – 17:00
péntek: 7:30 – 17:00
szombat: 8:00 – 12:00
vasárnap: ZÁRVA

Cím: 5600 Békéscsaba, Bocskai utca 29. (bejárat a Békési út felől)

További ajánlataink
Hozzászólások
Töltés...