ÉttermekVendéglátóhelyek

Vakvarjú Vendéglő Sörkert

Tudja Ön, mi az a vakvarjú?

Nos, ha kóstolt már kemencében sült, éppen csak egy leheletnyit fekete csipkés szélű kenyérlángost, akkor bizony vakvarjút evett – sokfelé így hívják ezt az egyszerű, de annál finomabb népi eledelt. Megtalálja nálunk ezt is, nyáresti sörözéshez nemigen tudnánk jobbat ajánlani.

Ha rafináltabb, különlegesebb étkekre vágyik, akkor is jó helyen jár: étlapunkat böngészve egészen biztosan talál olyan ínyencségeket, amelyeket máshol nem. És biztosan talál hozzájuk olyan borokat is, amelyek még finomabbá tesznek minden falatot.

Ha házias fogásokra támadt gusztusa, akkor sem kell tovább mennie, szakácsaink e percekben is jó néhány ismerős finomságon dolgoznak a konyhában. Pincérünk pedig csak azt várja, hogy Ön lapozzon, válogasson kedvére, és találja meg, hogy mivel tudunk ma leginkább a kedvében járni.

De kínálatunk messze több, mint amit az étlapunk oldalain olvashat.Nincs az étlapon a figyelmesség és kedvesség, ahogyan a hozzánk először betérőket kínáljuk hellyel, nincs rajta mindezen túl a viszontlátás öröme, amellyel a visszatérő vendéget fogadjuk. És nincs rajta az elégedettség sem, amelyet reményeink szerint Ön érez majd, amikor eszébe jutnak a nálunk töltött órák.

 

Minden nap 11:30-23:30

Cím: 1116 Budapest, Érem u. 2. (A Kondorosi úton lévő Nyéki Imre Uszoda mögött.)
Telefon: +361 208 4027
Email: [email protected]

Mikrochip leolvasó hely

http://buda.vakvarju.com

További ajánlataink
Hozzászólások
Töltés...