Uni by the Rusty Coffee

A Holtág és környéke tökéletes hely, ha szeretnénk kicsit kiszakadni a városból, és a kutyusunkat sem szeretnénk otthon hagyni.

Kávézónk immár 2021 óta várja a specialty kávé szerelmeseit, és azokat, akik szeretnének valami különlegesebbet kipróbálni. A várostól nem messze, a Duna parton a természet szívében érezhetjük magunkat, ahol nemcsak a kutyusok, de a gyerekek is szórakozhatnak a kávézó melletti játszótéren.

Világos pörkölésű kávéval dolgozunk, melynek védjegye a különleges gyümölcsös vagy csokis ízvilág. Kínálatunkban többféle növényi tej is megtalálható. A kávék mellett többféle édes finomságból választhatnak vendégeink, melyek többsége egészséges és mentes alapanyagokból készül. Termékeink között a süteményektől elkezdve, a 100%-os gyümölcsleveken és különleges üdítökön át, kézműves sörök és újragondolt koktélok is megtalálhatóak. Célunk, hogy minél több egyedi és kézműves termékkel dolgozzunk, melyeket többnyire a hazai piacról szerzünk be.

Hiszünk abban, hogy egy finom kávé kellemes környezetben teljes feltöltődést ad, főleg ha családunk és négylábú barátaink is velünk tarthatnak.

E-mail: [email protected]

Facebook

Nyitvatartás:

  • vasárnap-csütörtök: 9:00-20:00
  • péntek-szombat: 9:00-21:00

Cím: 9026 Győr, Aranypart II. 10671/1 hrsz.

További ajánlataink
Hozzászólások
Töltés...