Termál Kemping Apartmanházak

A kutyabarát Termál Kemping Apartmanházak várja vendégeit a harkányi gyógyfürdő közvetlen szomszédságában!

Szálláshely kínálatunk: új építésű apartmanok 2-6 fő részére, hotelszobák, apartmanházak, „Retro” ifjúsági szálláshelyek. A képek magukért beszélnek!

A kemping gondosan megőrzött ősfás-ligetes részén lakóparkot idéző apartmanokat-bungalókat, a „retró szakaszban” pedig gyerekcsoportok, fiatalos baráti társaságok számára vonzó, olcsó szálláshelyeket kínálunk – nem is beszélve a „klasszikus szolgáltatásokról” a sátor- és lakóautó-helyekről, amelyeket a legkényesebb igényeket is kielégítő színvonalon alakítottunk ki. Ugyanez mondható el a kemping vizesblokkjairól és szolgáltató egységeiről is: a 21. század elvárásainak megfelelően akadálymentes területtel várjuk a mozgáskorlátozott vendégeinket és külön WC-blokkal a kisgyermekkel érkező társaságokat. Családbarát megoldásaink közé tartozik az elkülönített gyermekpelenkázó biztosítása is.

A Termál Kemping Apartmanházak vendégei a szomszédos Dráva Hotel**** wellness-részlegét kedvezményes áron használhatják.

A harkányi gyógyfürdő és a villány-siklósi borvidék szomszédságában elterülő Termál Kemping Apartmanházak Harkány egész évben, folyamatos akciókkal várja a Dél-Dunántúlra látogató külföldi és hazai vendégeket, különös tekintettel a családokra és a „karaván-mozgalom” rajongóira!

Cím: 7815 Harkány, Bajcsy- Zsilinszky u. 6.
Telefon: +3672580965
E-mail: [email protected]/

Facebook

Weboldal

További ajánlataink
Hozzászólások
Töltés...