EdzőtermekEgyéb helyekMunkahelyek

Shape9 – Infrashape Horizontal és Alakformáló Stúdió

Az Infrashape Horizontal a legújabb generációs alakformáló infrabicikli, mely többféle modern technológia együttesének és a rendszeres edzésnek köszönhető fogyást és feszes bőrt eredményez.

Mi az Infrashape Horizontal?

Az Infrashape Horizontal a legújabb generációs alakformáló infrabicikli, mely többféle modern technológia együttesének (infralámpa, aromaterápia, LED-es kollagén fényterápia, ózonterápia, vákummasszázs) és a rendszeres edzésnek köszönhető fogyást és feszes bőrt eredményez.
Elősegíti a gyors fogyást, hozzásegít az ideális testsúly és testkontúr eléréséhez, méregtelenít, támogatja a sérült szövetek regenerálódását, javítja a teljesítőképességet, fokozott vitalitást és jobb közérzetet biztosít, megszünteti a narancsbőrt, feszessé teszi a bőrt, oldja a stresszt.

Nálunk 30 perc alatt akár 1500-1700 kalóriát is elégethetsz! Ez kb. 3 teljes aerobic órával egyenlő.
infrashape

Exkluzív környezetben, vadonatúj gépeinkkel hatékony edzéseken vehetsz részt.  Stúdiónk könnyen megközelíthető autóval és tömegközlekedéssel egyaránt. Stúdiónkat úgy alakítottuk ki, hogy a két gépet egymás mellett helyeztük el , ami teljesen elszeparálható, de igény szerint egybe is nyitható.

Zero Bar és Absolute Live italok is elérhetőek a megfelelő regenerálódáshoz és hidratáláshoz!

Weboldal

Telefon: +3630 201 0660

Nyitva tartás:

Hétfőtől péntekig 8:00 – 20:00

Szombaton 8:00 – 15:00

Vasárnap ZÁRVA

Cím: 1094 Budapest, Tűzoltó utca 68.

További ajánlataink
Hozzászólások
Töltés...