Selfness Hotel Vadvirág

Hozzánk kutyusod, cicád is bejöhet! Tappancsosok figyelem!

Hozzánk elhozhatjátok a felelőségteljes gazdit is! Részetekre kijelölt szobák, kutyakosár, cica alomnak külön pedálos szemetes biztosított. Ha otthon maradt a póráz, tálka, itató kulacs, semmi baj megoldjuk. Nem kell hiányolnotok a megszokott ízeket, mert az etetés továbbra is a gazdátok dolga lesz. Ne izguljatok, közelben találtunk olyan állatorvosi rendelőt, mely a hét mindennapján tud veletek foglalkozni gond esetén. Ne felejtsétek otthon az oltási könyveteket, mert arra itt szükség van, ha megérkeztek.

kutyabarat hotel vadvirag

Az étterem és wellness kizárólag a kettő lábú vendégeinké, oda nem mehettek be, de jó idő esetén az étterem teraszán az asztal mellett lehettek Ti is. Az aulában a sétára indulva kollégáinktól mindig sok simit, fülvakarást kaptok, mert imádják az állatokat. A szálloda mellett már az erdő vár benneteket sok izgalmas illattal. Ráadásul együttműködünk az Új Nap Egyesülettel Gyöngyösről, akik segítenek a chip olvasásban, ha elkeveredtek a gazditól, vagy az olyan társaitokon, akire ráun az ember. Sok rendezvényünkön találkozhattok velük. Honlapunkon, recepciónkon bővebben olvashattok arról, a gazdinak mire kell ügyelnie nálunk a Ti érdeketekben.

Távozásotok után fokozott takarítás történik, hogy a következő vendég semmit ne érzékeljen abból, hogy itt üdültetek nálunk. Igaz mindig tájékoztatjuk is őket, hogy nálunk jártatok, pont abban a szobában. Szóval pórázt a szájba, be az autóba és induljatok hozzánk pihenni!

Cím: 3235 Mátraszentimre, Rákóczi út 35-37.
E-mail: [email protected]
Facebook

http://vadviraghotel.hu/

További ajánlataink
Hozzászólások
Töltés...