Róza Mama büféje vol. 2

Váratlanul adódott a lehetőség, hogy megnyissuk kis büfénket, és családi vállalkozás keretében megvalósíthassuk elképzeléseinket.

Kis vállalkozásunknak előélete van: Róza Mama 2002 óta süti a lángost Balatonszárszón, ebből a 18 évből, 6 évig, 2006-tól 2012-ig, ebben a kis büfében a Központi Strandon. Aztán kis kitérő után – sokak örömére – újból visszatért ide. Megkértük, hogy tudását adja át nekünk is, és a tavalyi szezonban azon voltunk, hogy megtanuljuk tőle a lángos-sütés csínját-bínját. Igyekszünk mi is, ahogy Ő is, szívvel-lélekkel csinálni.

„Az alapanyagokon nagyon sok múlik, a liszt minősége az egyik legfontosabb és persze az olaj hőfoka is meghatározó. Szeretni kell csinálni, ennyi a titka!” – árulta el a „titkos” receptet.

A családias hangulaton túl, büfénk fő specialitása a lángos, de emellett kapható palacsinta sok-sok ízben, többféle hamburger sült krumplival, továbbá gyros és hot-dog is.

róza mama
„Lángos mindig volt, van és lesz, hozzátartozik a Balatonhoz.”
A Balaton legjobb lángosát szerintünk is lehetetlen megtalálni, de arra törekszünk, hogy mindenki „jó szájízzel” és elégedetten távozzon tőlünk!

Várunk szeretettel Balatonszárszón a Központi Strandon!

róza mama

Az utca felől várjuk a kutyusos gazdikat is, hozzánk kiskutyával és nagykutyával is jöhetsz, és megpihenhettek a nyári hőségben árnyékos fáink alatt.

Telefon: +3670 634 4006

Facebook

Cím: 8624 Balatonszárszó, Mikszáth Kálmán utca 2. (központi strand)

További ajánlataink
Hozzászólások
Töltés...