Egyéb helyekMunkahelyek

RockStar Alternatív Hajszalon

Leginkább extrém frizurákat készítünk, de ha valaki szolidabb hajra vágyik, szintén profi szakemberekre talál.

Mi vagyunk a RockStar Alternatív Hajszalon

Leginkább extrém frizurákat készítünk, de ha valaki szolidabb hajra vágyik, szintén profi szakemberekre talál.

Szinte mindannyiunknak van saját 4 lábúja, és sok vendégünk érkezett eddig is szőrös kispajtásával az üzletbe, ezért arra gondoltunk, hogy „kutyabarát” szalonná szeretnénk válni.

RÓLUNK

Színt viszünk a szalonok világába

Minden, ami különlegessé és egyedivé tesz! Akár más színt vagy más fazont szeretnél, akár olyan formát, amilyet még senki nem hordott, mi megvalósítjuk! Várunk teljeskörű szolgáltatásainkkal a fodrászattól, a tetováláson át a kozmetikai kezelésekig. Tűnj ki a tömegből, legyél önmagad!

Az üzletünkben megtalálhatóak még a további szolgáltatások:
– Műköröm építés
– Pedikűr
– Kozmetika
– Masszázs
– Lézeres tetoválás eltávolítás

SZOLGÁLTATÁSAINK

Minden, ami megkülönböztet

Új fazon, új hajszín, új tetoválás vagy egészségesebb arcbőr? Vagy akár mind egyszerre? Nálunk igen! Hiszünk abban, hogy a vadító hajszín ápolt arcbőrrel együtt lesz igazán ütős, a sokadik tetoválás pedig egy karakteres frizurával mutatja meg leginkább az egyéniséged. Komplett szolgáltatások egy csipet Rock ’n Rollal fűszerezve!

FODRÁSZAT

A klasszikus megoldásoktól az extravagáns megjelenésig bármivel fordulhatsz hozzánk! Festés, vágás, haj újjáépítő kezelések és még sok más…

RASZTA

Régóta szeretnél raszta hajat, vagy meglévő tincseid jó lenne rendbe hozni? Keress minket bátran, „rasztaspecialistánk” megoldja!

KOZMETIKA

A bőröd is megérdemli a törődést! Kozmetikusunk keze alatt mindenki megszépül – Különleges és hagyományos kezelések, minden, ami szépség…

Telefon: +3620 499 9266

Weboldal

Facebook

Instagram

Cím: 1054 Budapest, Báthory utca 18.

További ajánlataink
Hozzászólások
Töltés...