Retriever Rescue Fajtamentő Egyesület
Fajtamentő egyesületekSzervezetek

Retriever Rescue Fajtamentő Egyesület

A Retriever Rescue Fajtamentő Egyesület 2009. óta működik jogerősen Nyergesújfalura bejegyzett nonprofit, közhasznú egyesületként.

Önkéntesekből álló csapatunk igazi elkötelezettséggel és elszántsággal tevékenykedik szabadidejét nem sajnálva, így évente 130-150 retriever kerül gondozásunkba, majd végleges, szerető otthonba és emellett közvetetten is sok kutya sorsát igyekszünk rendezni, segíteni. Egy időben átlagosan 20-25 retriever van egyesületünknél, ideiglenes befogadóinknál és állatkórházban, akik mind az álom gazdira várnak.

Védenceink ellátását adományokból és a befolyó adó 1% felajánlásokból finanszírozzuk.

Fő célunk a gazdátlan, sintértelepekre került, altatás veszélyben lévő, utcán, láncon tengődő golden és labrador retrieverek mentése. A gondozásunkba kerülő kutyák először állatorvosi kivizsgáláson esnek át, megkapják szükséges oltásaikat, átesnek az ivartalanításon, parazitamentesítésen, szívférgesség teszten és szükség esetén kezelésben részesülnek. Ezt követően igyekszünk védenceinket ideiglenes befogadóknál elhelyezni, hogy testi- és lelki rehabilitációjukat segítsük és minél jobban megismerhessük őket. Igyekszünk reális képet festeni a nálunk lévő retrieverekről, ezzel elősegítve, hogy minden családnak a számukra legmegfelelőbb kutyát tudjuk örökbe adni.

Alapos egyeztetéseket követően, szerződéssel költöznek kutyáink új otthonaikba és a gazdisodás után is amellett, hogy tartjuk a gazdikkal a kapcsolatot, segítjük is őket a későbbiek során is. A mentésen túl fontos feladatunknak tekintjük felhívni a figyelmet a felelős állattartásra, valamint a szívférgesség megelőzésére és rendszeres szűrésére is. Ennek a szemléletformálásnak az érdekében számos rendezvényen veszünk részt, ahol mindig érdekes előadásokkal és programokkal készülünk kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Retriever Rescue Fajtamentő Egyesület örökbefogadási protokollja: https://retrieverhelp.hu/orokbefogadas-menete-az-rr-nel/

Elérhetőségink:

www.retrieverhelp.hu

[email protected]

06 20/59-333-80 vagy 06 20/526-2703

Számlaszámunk: 10400140-50515653-53521002 (K&H)
Online adományozás: https://adjukossze.hu/kampany/retriever-rescue-fajtamento-egyesulet-1082
Paypal: [email protected]

További ajánlataink
Hozzászólások
Töltés...