Relax Hotel Hévíznél - kutyabarát szálloda - Kutyabarát.hu

Relax Hotel Hévíznél

A cserszegtomaji Relax Hotel Hévíznél a természetes, melegvízű gyógyforrástól 2500 m-re várja Önt napfényes, nyugati panorámás, gyönyörűen parkosított 4700 m2-es csendes területen.

A 23 szobás szállodánk családias jellege meghitt otthonosságot, csendet és finom eleganciát ad testnek és léleknek! A kutyabarát szálloda főépületében találja a recepciót és a szobákat, melyekhez tágas teraszok és erkélyek tartoznak.

Az étterem és a wellness központ egy külön épületben kapott helyet, a zajtól és nyüzsgéstől távol. Azok a központi épülettől egy csodálatos parkon keresztül közelíthetők meg.

A 6 standard szoba, a 4 superior szoba, a 4 db -2 légterű- családi és a 9 db deluxe szoba mindegyike kényelmes és komfortos, valódi kikapcsolódást ígér. Felszereltségük pedig minden igényt kielégít: a fürdőszoba, toalett, televízió, hűtőszekrény, terasz vagy erkély mindenhol alapfelszerelés. Valamint minden szobában és apartmanban ingyenesen használható a vezeték nélküli internet.

A kutyabarát szálloda várja a Cserszegtomajra nyaralni, gyógyulni, pihenni vágyókat. Szálljon meg a Relax Hotelben, hogy kellemes és maradandó élményekkel gazdagíthassuk!

Weboldal

Telefon: +3670 636 6482

E-mail: [email protected]

Facebook

Cím: 8372 Cserszegtomaj, Sümegi út 35.

További ajánlataink
Hozzászólások
Töltés...