KávézókVendéglátóhelyek

PRE-GO

Mielőtt továbbmennél… vegyél magadhoz egy kávét elvitelre, egy péksüteményt reggelire vagy egy fenséges tésztát ebédre a Széll Kálmán téren!

A nagyváros pezsgő életében gyakran még ebéd alkalmával sem tudunk lelassítani kicsit, megpihenni. A húzósabb napokon sem érdemes azonban kihagyni egy-egy gyors feltöltődést! Mi, a PRE-GO csapatával ezt a feltöltődést kínáljuk akár elvitelre is, így a minőségi, finom falatokról akkor sem kell lemondanod, ha éppen rohanásban vagy!

Elvitelre, de minőséget? A PRE-GO-nál ez a hitvallásunk!

Kutyabarát gyorsétterem jelenleg nem sok van Budapesten, ám mi tisztában vagyunk azzal, hogy milyen kellemetlen is az, mikor kis kedvenceddel a városban bolyongva megéhezel… Ilyen esetben két dolog közül választhatsz; kikötöd kutyusod egy oszlophoz, míg befutsz valahova enni – megkockáztatva azt, hogy a felügyelet nélkül hagyott kisbarátoddal történik valami – vagy másik pedig, hogy éhesen, korgó gyomorral hazafelé veszed az irányt.

Éééés, immáron egy harmadik lehetőség is a rendelkezésedre áll, betérhetsz hozzánk a PRE-GO-ba, a kutyabarát gyorsétterembe!

A kutyabarát gyorsétteremnek legnagyobb előnye az előbb elhangzottakon túl, hogy nem kell mellőznöd kiskutyád társaságát egy pillanatra sem. Nálunk nem csupán a teraszon van lehetőséged kutyusoddal helyet foglalni, hanem magába az étterembe is behozhatod kis kedvencedet, hogy egy pillanatra se veszítsd őt szem elől.

Fontos azonban megemlítenünk, hogy a kutyabarát gyorséttermekre is vonatkoznak bizonyos illemszabályok, melyek azt a célt szolgálják, hogy azon vendégeink számára is élvezhető legyen a nálunk töltött idő, akik nem azért látogattak el hozzánk, mert kutyabarát gyorséttermet kerestek.

Lássuk, hogy mik is ezek!

1. Mindig ügyelj kutyusodra!

Tisztában vagyunk azzal, hogy izgő-mozgó kedvenceink nehezen tudnak ellenállni a finom illatoknak, ám megkérünk téged, hogy amennyiben kutyusoddal érkezel, gondoskodj arról, hogy kedvenced melletted maradjon és ne ugráljon fel a másik asztalnál ülők lábára annak reményében, hogy csurran-cseppen neki is egy-két finom falat.

2. Jutalmazd kisbarátodat!

Nyilván nem várhatod el kutyusodtól, hogy órákon keresztül békésen gubbasszon melletted, pláne nem ilyen ingergazdag környezetben. Megkérünk ezért arra, hogy kutyabarát gyorséttermünk látogatásakor gondoskodj jutalomfalatról kedvencednek, amellyel kitartását elismered. Így ő is nyugodtabbá válik és te is tovább tudod élvezni a békés környezetet.

3. Járjatok egyet!

Ha már érintettük a nyugtalanságot, a jutalomfalaton felül a sétáról is gondoskodnod kell, ha kutyabarát gyorsétteremben teszel látogatást. Ez persze nem azt jelenti, hogy séta közben kell elfogyasztanod a rendelt ételt, csupán időnként célszerű kivinned kiskutyádat a levegőre, hogy járjon egyet és elintézhesse a dolgát. Egy pár perces mászkálástól garantáltan nyugodtabbá válik és így örömmel folytathatod te is az étkezést.

Köszönjük, hogy megfogadod tanácsainkat és reméljük, hogy hamarosan találkozunk kutyabarát gyorséttermünkben, a PRE-GO-ban!

Olvasd el a Kutyabarát.hu „kutyás etika” oldalát, ahol szintén fontos tudnivalókkal találkozol!

Hétfő – Péntek: 7:00 – 19:00
Szombat – Vasárnap: 9:00 – 19:00

 

Cím: 1024 Budapest Széll Kálmán tér – Támfal épület, az alagút mellett
Telefon: +3670 199 8084
E-mail: [email protected]
Facebook
Instgram

http://www.pre-go.hu/

További ajánlataink
Hozzászólások
Töltés...