KutyaiskolákKutyás szolgáltatások

Playdog – kutyakiképzés

Egyedi technika és program: Minden kutya-gazda páros más, más a probléma, más a cél, más a kutya temperamentuma, a gazda személyisége. Ezeket a szempontokat figyelembe véve mindig egyedileg határozom meg a kutya kiképzéséhez szükséges technikát, a kiképzési programot, mely tartalmazza azokat a feladatokat, melyeket az adott kutyának akarunk megtanítani, továbbá azoknak időbeli ütemezését.

Párosaimat úgy készítem fel a való életre, hogy közben kedvenceik megtartság egyéniségüket és saját stílusukat, hiszen ettől válnak igazi családtaggá.

Kiképzés:

Ahhoz, hogy megfelelően tudjam meghatározni a pároshoz illő technikát és a program menetét, a kiképzéseket egy személyes beszélgetéssel kezdjük, ahol lehetőséget kapok jobban megismerni mind a gazdát, mind a kutyát, továbbá a probléma súlyosságát és az elérni kívánt célt. A beszélgetés során kapott információk alapján építem fel a programot és választom ki a technikát, amivel megkezdjük a képzést.

Annak érdekében, hogy a lehető legtöbb információt tudjam átadni a Gazdáknak a saját problémájukkal kapcsolatban és minden figyelmemet az adott párosra és a fejlődésükre tudjam fordítani, főképp magán órák keretein belül folyik a képzés, azonban csoportos gyakorlásra is biztosítok lehetőséget.

Helyszín:

A tanulási folyamat során a kutyának ingerszegény környezetet kell biztosítani, hogy teljes figyelmével a feladat elsajátítására tudjon koncentrálni, azonban elengedhetetlen, hogy ezeket a feladatokat valós szituációkban is begyakoroljuk, így erdei és belvárosi helyszínekre is kimegyünk (vagy olyan helyre, amilyet a probléma megkíván).

Orosz Viktória

Cím: Budapest és Biatorbágy környéke
Telefon: +3630 4437858
E-mail: [email protected]

http://playdog.co.hu

További ajánlataink
Hozzászólások
Töltés...