Pelso Panzió

Üdvözöljük Balatonmáriafürdő legújabb és legtöbb szolgáltatást nyújtó kutyabarát panziójának oldalán. A Panzió tulajdonosai is kutyatartók, szívesen látják a kutyával érkező vendégeket is. A Pelso Panzió 17 szobával rendelkezik. Szobáinkat reggelivel vagy félpanzióval kínáljuk.

Pihenje ki fáradalmait, töltődjön fel energiával a Balaton, az úszómedence, finn szauna és számos egyéb wellness szolgáltatások nyújtotta lehetőségekkel.

Gyerekkel érkező vendégeink számára tökéletes időtöltést biztosít a játszótér, gyermekpancsoló, játszósarok!

Odafigyelünk arra, hogy panziónk számos szolgáltatással szolgálja az Ön és családja aktív kikapcsolódását. Az úszómedence (pezsgőfürdővel), szauna, kerékpárkölcsönzés és a kertben található gyermekjátékok, sportpályák használatát ingyenesen biztosítjuk Önnek!

Ezen kívül helyben igénybe vehető manikűr-pedikűr szolgáltatás, kávézó, mini-bár, masszás szolgálja az ön kényelmét. Szeretnénk, ha Ön megismerne mindent, amire mi itt a Balaton mellett büszkék vagyunk!

Szívesen szervezünk ezért önnek borkóstolást (Balla Pince Balatonkeresztúr), sőt előzetes bejelentkezés esetén a Somogyi Hunor Vadásztársasággal együttműködve egyedülálló módon vadászatot is.

Free Wifi Panziónk ingyenes wifi müködik.

Cím: 8647 Balatonmáriafürdő, Ady Endre út 50.
Telefon: +3630 5001178
E-mail: [email protected]
Facebook

http://www.pelso.hu

További ajánlataink
Hozzászólások
Töltés...