Oroszlános Borvendéglő és Borhotel

Hangulatos borvidéki kúriánk oroszlánfejes, szárnyas tölgyfakapuja régi történetekben és szeretnivaló részletekben gazdag világot rejt. A legszebb tállyai dűlők ölelésében, a 17. században épült, egykori nemesi Szirmay kúria falai között minden a szőlő, a bor és az élet szeretetéről szól.

Éttermünk a hegyaljai gasztronómia egyik alapköve, ahol a tállyai asszonyok kockás füzetéből megismert receptek mellett a legmodernebb trendek szerinti fogások is megjelennek. A Szirmay-teremben és a Hollóházi-teremben ma is lobog a tűz az eredeti, nemesi öntöttvas kályhákban, a Szalon pedig tökéletes helyszíne privát, gyertyafényes vacsoráknak vagy borkóstolóknak. Éttermünk alatt kandallós kóstolóterem húzódik, közvetlen kapcsolattal a ház 70 méteres borospincéjével és bortrezorjával, tökéletes helyszínt biztosítva borkóstolóinknak. Borospincénkben saját birtokboraink és hegyalja legkiemelkedőbb tételei sorakoznak.

Szállodánk vendégei részére vacsoraidőben félpanziós menüválasztásos lehetőséget is kínálunk, csoportoknak pedig örömmel állítunk össze személyre szabott ajánlatokat.

Hétfőtől szerdáig: zárva
Csütörtök 12:00-21:00
Péntek 12:00-22:00
Szombat 08:00-22:00
Vasárnap 08:00-17:00

Cím: 3907 Tállya, Rákóczi út 23.
Telefon: +36 47 598 888
E-mail: [email protected]
Facebook
Instagram

https://www.oroszlanoshotel.com

További ajánlataink
Hozzászólások
Töltés...