Öreg-tó Hotel és Rendezvénytér

A tatai tó partjától 100 méterre található az Öreg-Tó Hotel, ahova sok szeretettel várjuk a kutyusokkal érkező vendégeket!

Az Öreg-tó és a Cseke-tó körüli séta, kiváló program lehet a gazdinak és kutyusának egy túra keretében, nem is beszélve a közeli Gerecse hegység lenyűgöző túraútvonalairól. Háromcsillagos kutyabarát szállodánk, az egy ágyas szobától a családi apartmaning, mindenki számára pihenést nyújt. A wellness részlegen található 7 személyes jakuzzink, finn -és infraszaunánk pedig egy borús napon is kiváló időtöltés.

A kis kedvencek minden esetben a gazdikkal kerülnek elhelyezésre egy szobába. Evő- és ivótálat, fekhelyet, kennelt kérésre biztosítunk. A szálloda kertjében egy 10.000 nm2-es füves, körbekerített park áll rendelkezésére, így a négylábúak szabadon felfedezhetik ezt a területet is, valamint a szállodától 100 méterre található a tatai kutyás szabad strand.

A hotelhez tartozó Veranda Étterem szintén kutyabarát, így nem kell egyedül maradni kedvencének az étkezések közben sem. Egész évben várjuk a kutyusokat és a gazdikat!

Kutyás programok Tatán:

 

  • Cseke-tó
  • Öreg-tó, szabad strand
  • Kálvária domb
  • Fellner Jakab Kilátó
  • Kuny Domokos Múzeum (csak ölben vihető be kutya, költsége nincs)
További ajánlataink
Hozzászólások
Töltés...