Öko-Park Panzió és Kemping***

Az Öko-Park® Panzió, Kemping és Kalandpark – Magyarország első minősített allergénmentes szálláshelye – Szarvaskőn, a Bükki Nemzeti Park szívében egy idillien szép, erdők és hegyek övezte érintetlen völgykatlanban fekszik.

Az Öko-Park büszke viselője az Európai Ökocimke, a Magyar Szállodaszövetség Zöld Szálloda minőségbiztosítási elismeréseinek illetve Családbarát, Idősbarát és Kutyabarát címeire is.

Szubalpin klímával, változatos élővilággal, védett növényekkel, különleges ásványokkal a Szarvaskői várrom és az Eger-patak ölelésében Eger mellett 10 km-re várja a természet szerelmeseit négylábú útitársaikkal. Az Öko-Park Panzió 13 szobájában összesen 35 fő számára kínál kényelmes és egészséges elhelyezési lehetőséget. A szállás zárt parkolójában a gépjármű biztonságosan elhelyezhető, azonban az Öko-Park a tömegközlekedéssel érkezők számára is könnyen elérhető, buszmegálló és vasútállomás öt perc sétára található.

A Recepció és a Drinkbár éjjel-nappal rendelkezésre áll, túralehetőségekről, menetrendekről, látnivalókról, nyitvatartási időkről informálja a Vendégeket. Az Öko-Park teljes területén a szélessávú, vezeték nélküli internet (WiFi) biztosított.

Gyermekek számára a fajátszótér, homokozó, lengőteke, ping-pong, társasjátékok nyújtanak szórakozási lehetőséget a biztonságosan elkerített Öko-Parkban.  Az 5000nm2-es Parkban a kutyusok felhőtlenül játszhatnak gazdáikkal, távol a tiltó tábláktól. Az akadálymentesített területen babakocsival vagy kerekesszékkel való közlekedés sem jelent problémát. A panzió és a kemping teljes területén szelektíven gyűjtjük a hulladékot. A panzió épületében természetes, helyi alapanyagokból épített szauna áll az egész napos kirándulásban elcsigázott Vendégek rendelkezésére, valamint előzetes egyeztetés után helyben van lehetőség masszázsra. Igény esetén előre leegyeztetett időpontban túravezetést is biztosítunk.

Az Öko-Park területén található Kalandpark felejthetetlen izgalmakat kínál gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt. A Kalandpark kínálatát a fák lombkoronaszintjében, 7 méter magasságban lévő 10 élménypálya a végén 50 méteres élménycsúszással, természetes sziklán kialakított 5 különböző nehézségű sziklamászási lehetőség, valamint egy negatív dőlésű elemet is tartalmazó tizenkét méter magas mászófal alkotja. A szakképzett koordinátorok valamint a biztosítási rendszerek garantálják a résztvevők biztonságát. A Kalandpark nem tart folyamatosan nyitva, érkezés előtt célszerű informálódni az időpontokról. A Kalandparkot úgy ágyaztuk környezetünkbe, hogy az építése során egyetlen fát sem vágtunk ki, valamint egyetlen szöget sem ütöttünk élő fatörzsbe.

Az  Öko-Park® Panzió. Kemping és Kalandpark SZÉP kártya és bankkártya elfogadóhely.

Kutyák és kutyás vendégek:

Cím: Eger-Szarvaskő, Borsod u. 9.
Telefon: +36 36 352 201
E-mail: [email protected]

http://oko-park.hu

További ajánlataink
Hozzászólások
Töltés...