AlapítványokSzervezetek

Nyími Kutyás-Lovas-Terápiás-Központ

A Nyim-i Lovas-és Kutyás Terápiás Közhasznú Egyesület 2012 nyarán kezdte meg Budaörsi Fióktelepén – az egyesülethez csatlakozók részére – a különféle kutyás képzések, kutyasportok oktatását. Azóta több mint félszáz egyesületi tag és kedvence csatlakozott hozzánk és folyamatosan vesz részt az általunk indított tanfolyamokon.

A fióktelepen megvalósuló tevékenység az egyesület alábbi céljaival áll összhangban:

  • Az ember és kutya-kapcsolatának pozitív módon való megközelítése sport és készségfejlesztési módszerek segítségével, mint közhasznú tevékenységek.
  • Az egyesület tagjainak és az egyesület munkájában részvevő kutyáknak az egyesület saját fejlesztésű, speciális, pozitív megerősítésen alapuló módszerrel történő oktatása és edzése engedelmességi és ügyességi, őrző-védő, valamint kutyasport tevékenységekre.
  • Felelős kutyatartás népszerűsítése és széleskörű elterjesztése.
  • Régi és új kutyás sportok népszerűsítése, rendezvények, versenyek lebonyolítása.
  • Kutya-gyerek programok szervezése.
  • Gyermek-, és felnőtt terápiás foglalkozások szervezése, óvodákban, iskolákban, idősotthonokban, illetve egyéb külső helyszínen tartott kutyás prezentációk és bemutatók.

A budaörsi tevékenység célja, hogy az egyesület szakképzett és gyakorlott oktatói irányításával és képzésével mind a tulajdonosok, mind a kutyusok élvezettel, kellemes hangulatban, jól felszerelt, kulturált és barátságos környezetben sajátítsák el az engedelmességi, ügyességi, őrző-védő, nyomkereső és egyéb feladatokat. A kutyatulajdonosok és kedvenceik neves szakemberek és aktív versenyzők segítségével tanulják meg és űzik a kutyasportokat, úgymint az agility és a kutyás frisbee, nyomkövetés, dog dancing, man trailing, stb., Az egyesület a legjobb szakembereket, és a lehető legmodernebb eszközöket, módszereket biztosítja tagjai részére az eredményes munka és kitűzött célok elérése érdekében.

Csatlakozz hozzánk és legyél részese sikereinknek!

Cím:8612 Nyim, Kossuth utca 19.
Telefon: +36 30 380 6119
E-mail: [email protected]

További ajánlataink
Hozzászólások
Töltés...