Next Restaurant

Pár lépés a történelem… Esztergom turisztikai útvonalán, a vár és a Bazilika alatt a Kis-Duna sétány közelében fekszik családias hangulatú, macskaköves, télen fedett, nyáron nyitott kerthelységgel és modern belső teremmel is rendelkező szeretett éttermünk, melyet 2018 nyarán nyitottunk meg és csapatunk azóta is szívvel-lélekkel dolgozik nap, mint nap az önök elismeréséért, elégedettségéért.

Fontos számunkra a minőségi alapanyagok megbízható termelőktől való beszerzése. Konyhánkban a klasszikus magyar konyha ízei mellett, különöleges, ínyenc fogások teszik gazdaggá az általunk nyújtott gasztronómiai élményeket. Séfünk az igazi alföldi ízek nagymestere – hajdúsági származása lévén, aki már 30 éve nyújt kulináris élvezeteket vendégei számára.

„Amit a tányérra teszek az nem étel, hanem a lelkem és a szenvedélyem.”

next

A jó étel mellett pedig elengedhetetlen a jó házigazda!

Tatabányáról érkezett hozzánk főpincérünk és egyben üzletvezetőnk, aki tanulmányai során konyhatechnológiai ismereteket is szerzett. Fiatalos lendületével, szakmai alázatával és tapasztalatával friss lüktetést ad éttermünknek. Egy igazi vérbeli vendéglátós.

Szezonális ajánlatokkal és évente többször megújuló étlappal várjuk vendégeinket. Borkínálatunkat magyar pincészetek remekeiből, az ország több pontjáról származó különlegességekből állítottuk össze. Vállaljuk céges rendezvények, családi, baráti összejövetelek, keresztelők lebonyolítását.

Ha kedvet kaptál, rendelj rajtunk keresztül online és házhoz szállítjuk neked!

„Tudod miért fontos a finom étel? Összehozza az embereket bárhonnan származzanak is. Mindenkit barátságossá tesz és mosolyt csal az arcára.” /Hercegnő és a béka/

Telefon: +3630 320 0674

E-mail: [email protected]

Weboldal

Facebook

Nyitva tartás:

Cím: 2500 Esztergom, Batthyány Lajos utca 1.

További ajánlataink
Hozzászólások
Töltés...