KávézókVendéglátóhelyek

Nem Adom Fel Kávézó és Étterem

A Nem Adom Fel Café & Bar Budapest első fogyatékossággal élő emberek által alapított kávézója, ahol maguk a fogyatékossággal élő és megváltozott munkaképességű emberek készítik és szolgálják fel az ételeket és italokat, illetve közreműködnek a programok szervezésében és lebonyolításában.

A Nem Adom Fel Cafe & Bar két szervezet közös együttműködésével jött létre. Az egyik a Nem Adjuk Fel Szociális Szövetkezet, amely a vendéglátó tevékenységet biztosítja, a másik a Nem Adom Fel Alapítvány, amely a tulajdonában lévő ingatlannal a közösségi tér, a közösségi programok szervezésével, illetve a fogyatékos emberek foglalkoztatásával kapcsolatos szakmai háttérrel vesz részt a megvalósításban.

A kávézóban dolgozó csapat nagyon színes és sokoldalú egyéniségekből áll, akikre egytől egyig jellemző a „nemadomfel lelkület”, azaz hogy lehet bárki bármilyen élethelyzetben, mindenkiben megvan az a lelkierő, az a képesség, amely által a legtöbbet tudja kihozni magából.

A kávézó mindamellett, hogy egy alternatív foglalkoztatási lehetőség megváltozott munkaképességű személyek számára, olyan integrált közösségi tér és kulturális programok befogadó helyszíne is egyben, amely lehetőséget teremt mindenkinek az egymás iránti elfogadáson és felelősségen alapuló emberi kapcsolatok kialakítására, ápolására. Egy olyan hely, ahol mindenki megtalálja a helyét és ahol mindig szeretettel fogadják a betérő vendégeket.

Nézz be hozzánk Te is és érezd át az igazi „nemadomfel lelkületet”!

A Nem Adom Fel Cafe & Bar megvalósulását az Európai Szociális Alap és Magyarország Kormánya a „Kézbe vesszük a sorsunkat” – sérült emberek a társadalomért című, TÁMOP-2.4.3.D.2-13/2-2013-0013 számú pályázati program támogatta.

Az ingatlan felújítását a Nem Adom Fel Alapítvány az NRSZH 2014. évi munkahelyteremtő pályázatánaktámogatásával valósíthatta meg.

Cím: 1086 Budapest, Magdolna u. 1.
Telefon: +3630 434 0665
E-mail: [email protected]
Facebook

http://nemadomfelkavezo.hu

További ajánlataink
Hozzászólások
Töltés...