Kutyás szolgáltatásokKutyatáp-lelőhelyek

Naturavetal természetes állateledelek

Végre Magyarországon is kapható a szintetikus adalékoktól és tartósítószerektől mentes, gluténmentes recept alapján készült német kutya- és macskaeledel!

Mi magunk sem tudjuk elképzelni, hogy napról napra szintetikus ételeket vegyünk magunkhoz. Mégis, pontosan ezen elv alapján etetik sokan kutyáikat és cicáikat.

Amióta az iparosított állateledelek forradalmát éljük, sok alacsonyabb minőségű állati- és növényi melléktermék, szintetikus vitaminok és adalékok, és sokféle, nehezen emészthető gabonaféle kerül a kutya táljába. Ehhez adódnak a tartósítószerek és ízfokozók, amikről már köztudott, hogy káros neurotoxinokat juttatnak a szervezetbe.

A kiegyensúlyozott anyagcsere biztosítása érdekében a legfontosabb tényező a táplálék könnyű emészthetősége és jó hasznosíthatósága.

A Naturavetal olyan eledelt készít, mely nem tartalmaz búzát, szóját és tejterméket, sem színezéket, aromát és tartósítószereket, így az allergiás kutyák számára is valódi megoldást jelent. A legérzékenyebb kutyáknak pedig olyan eledelt fejlesztettünk ki, mely gabona helyett kölessel készül,  így rendkívül allergén-szegény.

További részletekért látogasson el a www.naturavetal.hu oldalra, vagy lépjen kapcsolatba velünk: [email protected], +36 1 704 7108

A Canis Plus hidegen sajtolt szárazeledel a természetes vitaminok és ásványianyagok hasznosítása által teljesen nélkülözni tudja a szintetikus hozzátevőket, és a mesterséges adalék antioxidánsokat.  A kutya így stabil bélflórát tud felépíteni, ami a jó emésztéshez nagyon fontos.

A Naturavetal kutya-, és macskaeledeleink fejlesztésekor és gyártásakor az a célunk, hogy olyan hiteles termékeket készítsünk, melyekhez csak a legjobb minőségű, élelmiszeripari melléktermékektől mentes, természetes alapanyagokat használjuk fel.

Szárazeledelünket komplett-menükkel, színhús termékekkel, természetes alapanyagú rágcsálnivalókkal kiegészítve egészséges, és változatos étrendet tud kutyájának kialakítani és elejét veheti sok tipikussá vált kutyabetegségnek, allergiáknak, viselkedészavarnak.

Cím: 1112 Budapest, Budaörsi út 153.
Telefon: 06 1 704 7108 (csak telefonos egyeztetés alapján)
E-mail: [email protected]

https://www.naturavetal.hu

További ajánlataink
Hozzászólások
Töltés...