Napvirág Vendégház

A Napvirág-Ház Zsirán, egy csendes helyen, az osztrák-magyar határ közelében helyezkedik el. A vendégház egész évben várja vendégeit! Ideális pároknak, családoknak, kisgyermekes családoknak, baráti társaságoknak, akik szeretik a vidéki romantikát, illetve szeretnének rövidebb-hosszabb időre elvonulni a város zajától, hogy zavartalan és természetközeli kikapcsolódásban legyen részük.

Vendégházunk két szárnyból áll, az első, a korábbi építésű Virágszárny, a másik pedig a közel 4 éves Madárszárny. Szobáink is innen kapták nevüket. Vendégeink a következő szobák közül választhatnak:

– Margaréta (2+2 férőhely),

– Napraforgó (2+2 férőhely),

– Tulipán (akadálymentesített szoba, 2+2 férőhely),

– Rózsa stúdió (2 szobás stúdió,6 férőhely+étkezősarok),

– Fecskefészek (2 szobából áll, 4 férőhely),

– Gólya-lak (akadálymentesített szoba, 2+2 férőhely),

– Cinege (2+1 férőhely).

A vendégház teljes kapacitás-kihasználtság mellett 29 főt tud fogadni.

  

Reggelit igény esetén biztosítunk, melyet a madárszárnyban található 20 fős társalgóban, a Rigó teremben szolgálunk fel. Mód van az étkezésre önellátásban is. Erre szolgál a házban található felszerelt konyha étkezővel, mely a Liliom névre hallgat

Ingyenes Wifi csatlakozás áll rendelkezésre.

  

Testileg és lelkileg is feltöltődhet Szauna-kerengőnkben, ahol egy hatszemélyes finn, és egy kétszemélyes turmalinos infraszaunával, dézsazuhannyal, társalgó résszel várjuk vendégeinket. A szaunát bármikor igénybe tudják venni, hisz zsetonos rendszerben működik.

Vendégházunkat nagy udvar, hatalmas zöldfelület öleli körbe, ahol az esték családiasan, vidám hangulatban telnek. A zöldszigeteken padok, pihenőágyak állnak rendelkezésre a relaxációhoz.

Grillezési és bográcsozási lehetőséget tudunk biztosítani. Igény esetén kerti partyt szervezünk, ahol kemencés ételeket is kínálunk. A gyerekeket hintával, csúszdával, homokozóval várjuk!

Az autóval érkező vendégek autóikkal zárt udvaron parkolhatnak.

Kutya a vendégházba is hozható, de az udvaron nemrégiben épült kutya kennelben is elszállásolható.

  

Udvarunkon található a Nyugat-Bringa kisház, ahol lehetőség van kerékpárok és egyéb kerékpáros kiegészítők kölcsönzésére. Aki szeretné felfedezni a környező tájat, az könnyedén megteheti akár két keréken is, köszönhetően a térségben kialakított kerékpárutaknak.

A Napvirág-Házban lehetősége van még az ideérkezőknek asztaliteniszt és nordic walkingot bérelni.

Családbarát, bababarát, kutyabarát vendégház vagyunk.

Az Írottkő Natúrpark minősített szálláshelyei közé tartozunk, továbbá négynapraforgós a legmagasabb FATOSZ minősítéssel, Vidéki Minőség védjeggyel és Megbízható cég 2015 tanúsítvánnyal bírunk.

Szlogenünk: „A Napvirág világa a harmónia virága!”

Kutyabarát Napvirág-Ház

Akinek van kutyája, csak az tudja igazán, hogy milyen nagy problémát és szomorúságot jelent a gazdinak, amikor elutazik valahova pihenni, de kedvencét nem viheti magával. Vendégházunk szeretne hozzájárulni ahhoz, hogy a kutyabarátok számára is elérhető legyen az önfeledt pihenés és kikapcsolódás, így együtt élvezhetik a Napvirág-Házban töltött napokat.

Amit vendégeink kutyáinak kínálunk:

  • A kutyusok együtt pihenhetnek gazdáikkal vendégházunkban.
  • Kutyával érkező vendégeinket próbáljuk teraszos, földszinti szobában elhelyezni.
  • Azoknak a kutyusoknak, akik nincsenek hozzászokva, hogy a házban legyenek, kültéri kutya kennelt biztosítunk. Két önálló kennellel rendelkezünk.
  • A vidékre jellemző jó levegőn hatalmasakat kirándulhatnak, sétálhatnak.

Mind a vendégházban, mind a kutyakennelben való elszállásolás díja 1200 Ft/kutya/nap.

Cím: 9476 Zsira, Salamonfai u. 30.
Telefon: +3620 287 5547
E-mail: [email protected]

http://napviraghaz.hu

További ajánlataink
Hozzászólások
Töltés...