NaposTó Pihenőház

A Napostó Pihenőház Orfű egyik legszebb utcájában található, 300 méterre a Pécs-tótól. A ház egy erdőszéli domboldalon helyezkedik el, melynek köszönhetően a kilátás csodaszép és a természet szinte benéz az ablakon. A két különbejáratú apartman teljesen felszerelt, saját konyhákkal, WC-vel, fürdőszobával. Az emeleti apartman erkélyes, a földszintihez nagy terasz tartozik. A kertben grillező, szalonnasütő- és bográcsoló hely is ki lett alakítva. Az apartmanhoz saját, kizárólagos használatú stég is foglalható. A NaposTó házunk teljes területén vezeték nélküli internetet ingyenesen biztosítunk.

Apartmanok

Földszint:

50 négyzetméteres, klasszikus berendezésű, földszinti apartman vagyok, kis hálószobával. teljesen felszerelt konyhával, hatalmas nappalival, még hatalmasabb terasszal, WC-vel, tusolóval. A kilátás az erősségem: bárhonnan nézel ki a tágas ablakaimon, lenyűgöző látvány fogad majd. Csodaszép egyedi építésű kandallóm igazi romantikus hangulatot varázsol a hűvös estéken. Kényelmes franciaággyal és egy teljes méretű kétszemélyes kanapéággyal várlak Téged és családodat. Mecsekszakállon a Herman Ottó utca végén találsz, 10 perces könnyű erdei sétányira Orfű központi részétől.

Emelet

50 négyzetméteres emeleti, nagy nappalis, konyhás, parkettás, lambériás, fás-hangulatú apartman vagyok gyönyörű terasszal. A földszinti kollégámhoz képest nálam még szebb a kilátás. Nagy nappalimban találsz egy franciaágyat és egy kihúzható, teljes méretű, kétszemélyes kanapéágyat. Konyhám külön helyiségben található, így teljesen zavartalanul készülhetnek a nyáresti vacsorák. Teljesen külön bejáraton, külső lépcsőn érsz el, a ház mellett balra. Igazi erdőszéli madárcsicsergős apartman vagyok, pazar távlatokkal.

Programok a közelben:

 • Vízisportok (kajak, kenu, szörf, sárkányhajó bérelhető) 2 kajakot ingyenesen tudunk biztosítani
 • Túrázás (ingyenes transzfer a DDK érkező és induló pontokhoz
 • Off-road kerékpár útvonalak
 • Terepfutás
 • Kalandbarlang-túra
 • Abaligeti barlang-séta
 • Lovaglási lehetőség
 • Bicajos kulTúra Pécsre ( múzeum, templomok, Zsolnay)
 • Gyalogos vagy Kerékpáros bortúra Villányban (Villányig transzfer, túra a Villányi Hegységben)
 • Csillagtúra a Zselicben – Zselici Csillagpark
 • Mezei bor-és sajtkóstoló a Naposdombon
 • Gazvacsora Biobia Porta finomságaiból

Megközelítés:

Vonattal

Budapestről Sásdig, vagy Pécsig. Sásdról, Pécsről transzfert tudunk biztosítani

Busszal

Pécsről 2-3 óránként induló busszal Orfű Községháza megállóig. Busszal Budapestről, Pécsre, Pécsről 2-3 óránként induló busszal Orfű Községháza megállóig.

Autóval/telekocsival

M6-os autópályán, az M60-as úton Pécs Nyugat kijáróig, majd jobbra Pécs fel és Pécs Kertvárosból Orfű táblát követve. M6-os autópáláról javasoljuk még a Pécsvárad kijáratot is, ami rövidebb így és a Kelet-Mecsek kikerülhető. Orfűre Pécsről beérve túl kell menni Orfű központján a Pécsi -tó gátja felé haladva, a parti szektorokat elhagyva, egy kis élelmiszerboltnál kell jobbra kanyarodni, majd 80 méter után újra jobbra a Herman Ottó utcába, a ház az utca végén a bal oldalon helyezkedik el.

Cím: 7677 Orfű, Herman Ottó utca 14.
Telefon: +3670 451 9774

http://www.naposorfu.hu

További ajánlataink
Hozzászólások
Töltés...