KávézókVendéglátóhelyek

Monochrome

Specialty, azaz világos pörkölésű kávéval dolgozunk. Ital kínálatunkban szerepelnek még különlegességek, mint például a chai latte, matcha latte, illetve espresso tonic.

Az ősz beköszöntével pedig szálas teák, illetve forró karamell és csokoládé is megtalálható lesz. Péksüteményeink minden reggel frissen érkeznek a méltán híres Nor/ma pékségtől, ezen kívül pedig szendvicseket kínálunk még reggelire.

Az italok mellé finom és nem mellesleg gyönyörű desszerteket tudnak fogyasztani vendégeink, melyek a Mon Petit Dessert Boutique-től érkeznek.

Fontosnak tartjuk, hogy opciót nyújtsunk, mind az ételérzékenyek, mind pedig a tudatosabban étkező vendégeink számára is, így készítünk saját, cukormentes uborkás és gyümölcs vizeket, vegetáriánus szendvicseket, valamint süteményeink között megtalálhatóak glutén, laktózmentes, és cukormentes variációk is.

Tulajdonosokként, nem volt kérdés számunkra, hogy kávézónk kutyabarát lesz, hiszen mi magunk is gazdik vagyunk, imádjuk az állatokat, valamint fontosnak tarjuk, azt, hogy országunkban is egyre népszerűbbek legyenek a kutyabarát helyek.

A kutyusoknak friss vízzel, jutalomfalattal szoktunk kedveskedni.

Cím: 1114 Budapest, Móricz Zsigmond körtér 8.

További ajánlataink
Hozzászólások
Töltés...