Boltok és üzletközpontokMunkahelyek

Miskolci Tourinform Iroda

A belvárosi Tourinform iroda munkatársai mind lelkes állatbarátok. A betérő vendégeket személyre szabott ajánlatokkal is el tudják látni, így az érdeklődők arról is kaphatnak információt, melyek a város kutyabarát helyei, és melyek azok a programok, amiket a négylábúakkal érkezőknek sem szabad kihagyni.

Miskolc

A Bükk és az Alföld találkozásánál fekvő városban minden városrész kínál valami egyedit: fürödhet barlangban Miskolctapolcán, megcsodálhatja letűnt korok építészetét a belvárosban, belekóstolhat a középkor hangulatába Diósgyőr várában, romantikázhat Lillafüreden a Palotaszálló függőkertjében az ország legmagasabb vízesésénél, és túrázhat a bükki erdőkben. Megkóstolhatja a helyi ízeket, megismerheti a legendáinkat és fesztiválozhat minden évszakban.

Kutyával Miskolcon

Miskolcon számos olyan hely található, ahol nemcsak az érdeklődő vendéget, hanem négylábú barátját is szívesen látják. A kutyabarát szállásokon és vendéglátóhelyeken túl több olyan látnivaló is van a városban, amelyet kutyával is felkereshetnek. A közlekedés sem lehet akadály, hiszen külön jegy váltása mellett a városi buszokon és villamosokon, sőt a lillafüredi kisvasúton is lehet kutyával utazni.

miskolci tourinform

Amit nem érdemes kihagyni:

Gyönyörű panoráma tárul a nézelődő elé az Avasi kilátóból, ahová a belvárosból is felsétálhatnak az ódon pincesorokon keresztül. Miskolc területén sok zöld terület, park van, amelyek alkalmasak egy kellemes sétára; ilyen pl. a belváros közelében a Népkert. Aki érdeklődik az építészeti érdekességek, a templomok iránt, a belvárosi utcákon és tereken kiadós sétát tehet négylábú kedvencével, miközben a várostörténet egy-egy szeletét is megismerheti a feliratok, emléktáblák segítségével. Az Állatok nyomában c. tematikus városnézés útvonalát kutyabarát idegenvezetővel járhatják végig. A Szinva patak közelében, az úgynevezett Villanyrendőrnél felkereshetik Mancs, a világhírű mentőkutya szobrát is.

A Diósgyőri vár szomszédságában található Tündérkert, Lillafüreden pedig a Hámori-tó környéke vagy a bükki tanösvények, túraútvonalak jól bejárhatók kutyával is.

Tourinform Miskolc – kutyásoknak is

A belvárosi Tourinform iroda munkatársai mind lelkes állatbarátok. A betérő vendégeket személyre szabott ajánlatokkal is el tudják látni, így az érdeklődők arról is kaphatnak információt, melyek a város kutyabarát helyei, és melyek azok a programok, amiket a négylábúakkal érkezőknek sem szabad kihagyni. A kutyus természetesen bejöhet az ügyféltérbe, s szükség esetén friss vizet is kap, amíg a gazdi tájékozódik a látnivalókról, vagy a Miskolc Bolt helyi termékeiből vásárol. Aztán indulhat a közös városfelfedezés!

Telefon: +36 46 350 425

E-mail: [email protected]

Weboldal

Facebook

Cím: 3530 Miskolc, Széchenyi utca 16.

További ajánlataink
Hozzászólások
Töltés...