Malom és Kacsa

A Malom és Kacsa Bisztró és Rendezvényház nevét az otthonát adó két vízimalom után kapta, melyek műemlékként díszítik a tatai Öreg-tó parti sétányát.

Teljes nevünk: Malom és Kacsa Bisztró és Rendezvényház
Rövid nevünk: Malom és Kacsa

A Malom és Kacsa Bisztró és Rendezvényház nevét az otthonát adó két vízimalom után kapta, melyek műemlékként díszítik a tatai Öreg-tó parti sétányát. Az ódon és a modern házassága az épületkomplexum, ötvözete a hagyományőrzésnek és korszerűségnek. A régi malmok a XVIII. században épültek és az eltelt 300 év nyomait színvonalas építészeti és technikai megoldásokkal őrizte meg a felújítás, amiért 2021-ben a Malom és Kacsa lett a Business Traveller magazin által kiadott Business Excellence díj győztese a „Új piaci szereplők” kategóriában.

A távolság inkább közelség, mert Tata Budapesttől csupán 60 km az M1-es autópályán és a vizek városa közel van Komárom-Esztergom megye nagyobb városaihoz.
Csodás miliő kültéren és belső tereinkben egyaránt!

Csodás miliő kültéren és belső tereinkben egyaránt!
Malom és Kacsa egész területe kutyabarát, ideértve a bisztrót, rendezvényházat és a szállást is.

Éttermünk 2 részből áll; a belső Bisztró vendégtérből és a nyitható üvegfalakkal épített Pergola részből, ahol külön gyereksarokkal várjuk a gyermekeket, amely az időjáráshoz igazodva tud zárt, de mégis panorámás belső vendégtér lenni, ugyanakkor tud teljesen nyitott terasszá is alakulni az oldalfalak nyitásával – rátekintést adva az Öreg-tó gyönyörű panorámájára. Rendezvényhelyszínül 3 tágas rendezvényterem és 2 nagyméretű terasz szolgál – a választás lehetőségét kínálva az elszeparáltságra vagy a nyitott, tóra néző panoráma élvezetére – 100 fős vendégsereg ellátására alkalmas befogadóképességgel. Magas színvonalú technikai felszereltség jellemzi rendezvénytermeinket mind a fénytechnika, mind a hangtechnika tekintetében. Elsősorban esküvők, vállalati tréningek, konferenciák, csapatépítések helyszíne vagyunk, de a családi rendezvények – mint születésnap, évforduló, ballagási ebéd – is kellemes és szép környezetet találnak nálunk.

A 3 rendezvényteremből két terem 100 fő befogadására alkalmas, a harmadik gerenda teremben pedig 40 fős rendezvény tartható.

Szállás is található a Bisztró felett azok számára, akiket Tatán marasztal a szép környezet, illetve azoknak, akik előre tudják, hogy nem elég a tatai élményből egy nap. Számukra a Lilik 1 és Lilik 2 nevű apartmanjaink nyújtanak tágas (80m2) teret, stílusos berendezésekkel jól felszerelten és lenyűgöző kilátással a tatai Öreg-tó, a vár, valamint az Eszterházy-kastély panorámájára.

Neves séfünk garantálja a kulináris élményeket – legyen szó svédasztalos, tálszervizes vagy tányérszervizes tálalási módról. Kiskacsáknak külön menüvel készülünk, és természetesen négylábú vendégeinket is friss vízzel és finom falatokkal várjuk.

 

Asztalfoglalás: 06-20-321-4664 vagy a linken

Nyitva tartás:

Hétfő – kedd: zárva
Szerda – csütörtök: 11:00-22:00 (konyha 12:00-21:30)
Péntek – szombat: 11:00-23:00 (konyha 12:00-21:30)
Vasárnap: 08:00-21:00 (konyha 08:00-20:30)

Weboldal

Facebook

Instagram

E-mail: [email protected]

Telefon: +3620 321 4664

Cím: 2890 Tata, Tópart u. 19.

További ajánlataink
Hozzászólások
Töltés...