Mádon vagyok Vendégház

A Mádon vagyok Vendégház, a híres Tokaj-hegyaljai borvidék egyik legszebb településén, Mádon található.

A település számos kiváló borpincével, patinás étteremmel, helyi specialitással büszkélkedhet.

A 75 m2 méretű ház egy 950 m2 nagyságú telken fekszik.

A Vendégház hangulatos szőlőlugassal, napozó terasszal és nagy zárt kerttel rendelkezik. Ahhoz hogy tökéletes és zavartalan legyen a pihenés, a ház egyben foglalható le.

mádon vagyok

A ház berendezésének kialakítása során törekedtünk arra, hogy egy otthonos, barátságos légkör fogadja a vendégeket, a kertben pedig kényelmes és pihentető legyen az itt töltött idő.
A házban két kétágyas hálószoba – akár külön bejárattal 2-4 fő részére biztosít kényelmes szállást – valamint egy zuhanyzós fürdőszoba és egy világos, tágas amerikai konyhás nappali áll az ide utazók rendelkezésére.

A ház gyerek- és kutyabarát.

Kérjük kutyussal érkező vendégeinket időben jelezzék, hogy kedvencükkel érkeznek, hogy úgy készüljünk a bekészítésekkel.

mádon vagyok

Rugalmas érkezés: 15 óra után bármikor, kulcs átvétele kapuszéfen keresztül, melynek kódját az érkezés előtt küldjük el.

Kijelentkezés: 10 óra

Parkolás közvetlen a ház előtt, félig a járdára állva – szorosan a kerítéshez – lehetséges (adottságtól függően, ahogy ott szokás).

Szeretnénk, ha az itt és Mádon eltöltött idő egy meghatározó élmény lenne a vendégeink számára, kihasználva a gyönyörű borvidék adta minden lehetőségét.

Ezt tükrözi a Vendégház neve is, Mádon vagyok.

mádon vagyok

Telefon: +3630 451 3844

E-mail: [email protected]

Facebook 

Weboldal

Cím: 3909 Mád, Táncsics u. 109.

További ajánlataink
Hozzászólások
Töltés...