Lujza & Koriander

A Lujza és Koriander egy többfunkciós családi vállalkozás, ahol a család sokrétűségéből adódóan több pillérre épült a koncepció.

Közös célunk, hogy bárki, aki belép az Ady Endre sétány 5. ajtaján egy pillanatra megálljon, és felejtse el mindazt, amit eddig csinált, vagy ezután fog. Érezze azt, hogy most övé az a perc, az az óra, hogy a kávé, amibe beleszürcsölt, egy picit Brazília forró, napsütötte kávéföldjeire repíti, a sós karamellás csokitorta Párizs macskaköves utcáin kalauzolja, a zöldséges mártogatós pedig a Dunakanyar fenséges dombjaira invitálja őt.

Lujza & Koriander

A földszinten egy olyan reggelizőt és brunch éttermet álmodtunk meg, ahol friss, szezonális alapanyagokból készülnek a tápláló, izgalmas, nemzetközi konyhákat is idéző reggelik és a hetente változó ebéd ajánlatunk. A legtöbb ételünket, italainkat és süteményeinket az étel érzékenységgel rendelkezők is fogyaszthatják!

Szenvedélyünk a kávé. Küldetésünknek érezzük megmutatni, hogy a kávébabokból végtelenül izgalmas és különleges ízeket lehet előcsalogatni. Ezért képzett baristáink kizárólag ellenőrzött forrásból származó, frissen pörkölt, 100% arabica kávéból főzik a krémes, melengető, fekete italt. Süteményeink helyben készülnek a Ribizli Édesműhely szorgos kezei által.

„Mindig is egy olyan sütis pultról álmodtam, ahol egyszerre van jelen a nagyi konyhájának tökéletlensége, a francia technológiák eleganciája és az olaszok elbűvölő bohémsága. Ezt a három összetevőt alapul véve, egy marék saját elképzelést és tapasztalatot hozzáadva, egy csipetet a helyi finomságokból és adottságokból felhasználva alkottam meg a Ribizli Édesműhely sütijeit.” – meséli Heni, az édességeink lelke, arról, hogy mire számíthatunk a süteményes pult előtt állva.

Tisztelt Vendégeink figyelmét felhívjuk arra, hogy kizárólag a reggeliző/kávézó rész kutyabarát, a szállás nem.

Telefon: +3630 265 0114

E-mail: [email protected]

Weboldal

Facebook

Instagram

Cím: 2600 Vác, Ady Endre sétány 5.

További ajánlataink
Hozzászólások
Töltés...