Egyéb helyekKutyás kellékek és termékekKutyás szolgáltatások

LisaDogShop | Kutyafelszerelés webshop

Mi magunk is lelkes kutyatulajdonosok vagyunk. Célunk a LisaDogShoppal az, hogy igazán különleges és vidám kiegészítőket készítsünk a kutyusok számára, melyek feldobják a hétköznapokat.

Tudjuk, mire van szükségük a gazdiknak és négylábú családtagjaiknak. A LisaDogShop csapatát három kutyus is erősíti, két labrador és egy mentett tacskó keverék, akik fáradhatatlanul és nagy örömmel vesznek részt termékeink folyamatos tesztelésében.

Minden kutya számára különleges felszerelést igyekszünk készíteni elérhető áron.
Legyen szó kutya nyakörvről, kutyapórázról vagy egyéb kiegészítőről nálunk széles választékban megtalálod.

A funkció mellet számunkra nagyon fontos, hogy trendi és egyedi kutya felszerelést készítsünk. Vidám mintáink tárháza, rengeteg szebbnél szebb darabot tartalmaz, hogy mindenki megtalálja a saját ízlésének megfelelőt. Az egyszerűbb, letisztultabb geometriai alakzatoktól a kaktuszos, pálmaágas, dinnyés mintákig válogathat mindenki kedvére. Minden terméket gondosan, kézzel készítünk, hogy biztosan jó minőségű legyen.

Tisztában vagyunk vele, hogy milyen nehéz a kutyus számára megfelelő nyakörvet és pórázt választani, ezért személyre szabott kéréseket is szívesen teljesítünk.

Legyen szó városi sétáról vagy egy kalandos kirándulásról a LisaDogShopnál biztosan megtalálod a megfelelő felszerelést hozzá.

lisadogshop

Kutya nyakörv, ami kölyök és felnőtt kutyák számára is tökéletes választás lesz. Kis, közép és nagytestű kutyáknak is ajánljuk termékeinket. Kutya nyakörveink és pórázaink szettben is elérhetőek, hogy tökéletes legyen az összhang.

Fő profilunk a csatos, egyedi kutya nyakörv. Igény esetén választhatod a műanyag csatos vagy fém kutya nyakörvet. Kutyapórázink többféle hosszúságban is elérhetőek.

Nézz be hozzánk és lepd meg a kedvencedet egy hozzáillő szettel!

LisaDogShop | Kutyafelszerelés webshop

e-mail: [email protected]

Facebook

Instagram

További ajánlataink
Hozzászólások
Töltés...