Boltok és üzletközpontok

Leier Autó BMW Márkakereskedés és szerviz

A Leier Autó BMW Márkakereskedés és szerviz 2001 óta várja ügyfeleit új BMW autó és motorkerékpár modellek teljes palettájával. Négylábú barátodat sem kell otthon hagynod, hiszen a kereskedés kutyabarát!

A Leier Autó mind autó értékesítés, mind szerviz területén jelentős piaci részesedéssel bír a nyugat-dunántúli régióban. A Leier Autó Kft. 1994-ben kezdte meg a Skoda személy- és haszongépjárművek értékesítését és szervizelését Celldömölkön.

Egy évvel később megnyitotta Audi és Volkswagen márkakereskedését és szervizét Mosonmagyaróváron, ahol 2000-ben a Fiat váltotta fel a korábbi márkákat, majd 2006-ban a Skoda, 2010-ben a Hyundai márkák teljeskörű képviseletével bővült a telephely.

BMW Márkakereskedésünkben – Győrben – 2001 óta várjuk ügyfeleinket új BMW autó és motorkerékpár modellek teljes palettájával.  Az A1 Autó Győr néven indult márkakereskedés 2009-ben beolvadt az akkor már 3 telephellyel rendelkező Leier Autó Kft-be.

A Leier Autó 2002-ben megnyitotta márkakereskedését Pápán, ahol Skoda személy- és haszongépjármű értékesítés és szerviz, valamint Volkswagen személygépjármű szerviz működik.

BMW, MINI, Skoda, Seat, Volkswagen, Hyundai, Fiat és Fiat Professional márkák teljeskörű szervizelése mellett minden telephelyünkön olyan márkafüggetlen szervizszolgáltatásokat tudunk végezni, mint karosszériajavítás, fényezés, autóápolási szolgáltatások, műszaki vizsga vagy eredetvizsga.

Alkatrészek és kiegészítők terén cégcsoportunk teljeskörű kiszolgálást nyújt a BMW, MINI, Skoda, Audi, Seat, Volkswagen, Hyundai, Fiat és Fiat Professional márkák terén.

Cím: 9024 Gyõr, Szauter út 9.
Telefon: +3696 513 213
Fax: +3696 513 214
Email: [email protected]
Facebook

http://www.bmw-leierauto.hu

További ajánlataink
Hozzászólások
Töltés...