Kutyás kellékek és termékekKutyás szolgáltatások

Kutyafotózás – ZséeL Photography

Ha te is családtagként tekintesz kutyusodra, biztosan elgondolkoztál már azon, hogy szeretnéd őt megörökíteni profi fotókon, és milyen jó lenne, ha közös képek is készülnének vele. De talán elvetetted az ötletet, mert azt gondoltad, hogy kutyusod kicsit szeleburdi, vagy esetleg túl idős már hozzá.

Ez egyáltalán ne tántorítson el attól, hogy jelentkezz nálam egy kutyafotózásra! Fotóztam már 7 hónapos kölyökkutyát, és 15 éves süket kutyust és mindkét esetben tündéri fotók készültek. Sokféle trükköm van arra, hogy hogyan motiváljuk a kutyusokat, hogy a kamerába nézzenek.

Hidd el maradandó élmény lesz nektek, és emellett persze gyönyörű fotókon örökítheted meg leghűségesebb társadat, családod négylábú tagját, a Kutyádat.

Munkám során fő szempontom a türelem és játékosság,nagyon fontosnak tartom hogy kutyád jól érezze magát a fotózás ideje alatt. Te is aktív részese leszel a fotózásnak,fontos hogy a kutya közelében legyél,hiszen ezzel megnyugtatod őt.

A kutya-gazdi fotózás során készült fotóimmal, a kutyád és közted lévő szoros és őszinte kapcsolatot igyekszem visszaadni a képeken, gyönyörű és látványos hátterekkel kiegészítve.

Ha a kutyádról és rólad készült fotókat adod ajándékba ismerőseidnek,vagy ha egy kutyás barátodat leped meg egy ilyen fotózással,mindenképpen garantált lesz az öröm.

Látogass el az oldalra és ha tetszenek a fotók jelentkezz bizalommal és/vagy lájkold  az oldalt.

Kistestű kutyákról stúdiós és szabadtéri fotókat is, közepes és nagytestű kutyákról egyelőre csak szabadtéri fotókat tudok készíteni.

Cím: 1035 Budapest, Raktár utca 39-41.
Telefon: +3670-600-1225
E-mail: [email protected]
Facebook 

További ajánlataink
Hozzászólások
Töltés...