Kuglóf Cukrászda

A Kuglóf Cukrászda Győr történelmi belvárosában található, ezáltal remek kiindulópont a látnivalók eléréséhez vagy a nap megkoronázására.

Gyönyörű – télen-nyáron üzemelő – fűtött-hűtött terasz és 2 terem várja vendégeit egy 1700-ban épült copf stílusú műemlék épületben. A győri és a Győrt felkereső turisták egyik kedvenc helyévé vált a csodálatos sütemények, a mindig kedves kiszolgálás és a tökéletes kávék, saját készítésű italok miatt. Sajttortáink, krémesünk, a legjobb minőségű alapanyagokból készült sütemények és az igazi olasz kávé vonzza a vendégeket az ország minden tájáról. Aki egyszer járt nálunk, az biztosan visszajön és ez tesz minket elégedetté minden nap végén.

kutyabarát kutyabarat kutyabarátcukrászda cukrászda

Kollégáinkkal együtt valljuk Martin Luther King gondolatát: „Ha egy embernek utcaseprő a munkája, akkor úgy seperjen utakat, ahogy Michelangelo festett, ahogy Beethoven komponált, vagy ahogy Shakespeare írt verseket. Olyan jól seperje az utakat, hogy a mennynek és a földnek minden lakója megálljon egy percre s azt mondja, ím, itt élt egy nagyszerű utcaseprő, aki jól végezte a munkáját.” Jöjjön el és fedezze fel Ön is a Győri Kuglóf cukrászdát!

kutyabarat kutyabarát kutyabarátcukrászda cukrászda

Hétfő-vasárnap: 10:00 – 20:00

Cím: 9022 Győr, Kazinczy u. 18.
Telefon: +3670 8857779
E-mail: [email protected]
Facebook

További ajánlataink
Hozzászólások
Töltés...