Kosbor Panzió

A Kosbor Panzió Stílusos Vidéki Szálloda egy igényesen megépített, hangulatos szálláshely az Őrségben, Magyarszombatfán. Az Őrségi Nemzeti Parkban, 3 hektáros ősfás-gyümölcsös birtokon fekvő ökobarát hotelben antik bútorokkal egyedileg berendezve 5 kétágyas szoba és három apartman várja csendre, pihenésre vágyó vendégeit.

A kaszálórét egyik kincse az április végén nyíló agárkosbor, amely ilyenkor szinte beborítja a mezőt. Így egyértelmű volt számunkra, hogy panziónkat erről a virágról nevezzük el.

Vendégeink számára a telken több, egymástól elkülönült pihenőszigetet alakítottunk ki, ahol zavartalan pihenésre, meghitt családi, társasági együttlétre de igény szerint bográcsozásra, grillezésre is van mód.

Mindezeken túl természetesen az aktív pihenésre is kínálunk lehetőséget. Az Őrség kiváló gyalogos és kerékpáros túra útvonalakat biztosít, de vállaljuk természetismereti vagy néprajzi, műemlék-ismereti vezetett kirándulások szervezését is.
Az ismerkedést azonban javasoljuk a közvetlen környéken, Magyarszombatfán kezdeni, majd egy néhány kilométeres sétával fölkeresni Velemért és ott a Fény templomát.

Ajánlunk ezeken túl a település földrajzi elhelyezkedéséből származó további lehetőségeket is. A szlovén-magyar határtól egy kilométernyi távolság lehetőséget ad arra, hogy az érdeklődők akár gyalogosan, akár kerékpárral fölfedezzék a Szlovén Muravidék és a Goricko nemzeti park szépségeit. Kiváló wellness lehetőséget találnak az érdeklődők a közeli Moravske Toplice fürdőhelyen, de fölkereshetik Lendva vagy Muraszombat városokat is.

További szolgáltatásaink:

• választékos büféreggeli az árban
• előzetes bejelentés alapján félpanziós ellátás
• biztonságos parkolási lehetőség, autóbusz számára is
• kerékpárkölcsönzés
• nordic walking botok
• gombász séták
• szakértői gombavizsgálat

Cím: 9946 Magyarszombatfa, Fő út 6.
Telefon: +3630 9522478
E-mail: [email protected]
Facebook

http://kosborpanzio.hu

További ajánlataink
Hozzászólások
Töltés...