Munkahelyek

Klikkmánia Kft.

A Klikkmánia Magyarország első Google Partneri minősítéssel rendelkező ügynöksége. Elsősorban az internetet aktívan használó vállalatok számára kínálunk költséghatékony, teljesítményorientált megoldásokat és tanácsadást.

Fő tevékenységünk a nagy költségvetésű, komplex keresőmarketing és egyéb performance marketing kampányok tervezése és folyamatos menedzsmentje, erős mobil fókusszal.

2007-es alapításunk óta folyamatosan törekszünk az állandó megújulásra és az új ismeretanyagok feldolgozására, mely elengedhetetlen az online világban. Az elmúlt évek során Magyarországlegismertebb e-kereskedelmi cégeinek, kis és nagyvállalatainak nyújtottunk már tanácsadást a keresőmarketing, keresőoptimalizálás, performance marketing, mobil hirdetés és weboldalfejlesztés területén.

Annak ellenére, hogy korábban is kezeltünk már külföldi kampányokat, 2013-ban láttuk elérkezettnek az időt, hogy a legkomolyabb keresőmarketing és performance marketing piacon, Angliában is megmérettessük magunkat. Ennek eredményeképp megnyitottuk irodánkat London központjában, ahonnan a nemzetközi ügyfelakvirálásokat intézzük, de operatív központunk továbbra is Budapest szívében maradt.

2016-ban újabb mérföldkőhöz érkeztünk, melynek eredményeképp felvásároltuk a BugTV digitális ügynökséget. A BugTV, YouTube csatornák menedzselésével és YouTube marketing szolgáltatásokat kínálva, önálló üzletágként folytatja tovább működését a Klikkmánia cégcsoporton belül, bővebben amrbugtv.com weboldalon.

Cím: 1061 Budapest, Andrássy u. 36.
Telefon: +3620 774 3790
E-mail: [email protected]
Facebook

https://www.klikkmania.hu/

További ajánlataink
Hozzászólások
Töltés...